Donering til Mændenes Hjem tredje aften i træk

I går aftes var det tredje aften i træk, at de hjemløse på Mændenes Hjem på Vesterbro har fået doneret mad igennem Too Good To Go, og det har skabt rigtig stor glæde i den begyndende bidende novemberkulde.

Mændendes Hjem

Mændenes Hjem bidrager til, at hjemløse og udsatte mennesker får mulighed for at erkende og anvende deres egne ressourcer mod et godt liv, og én af de måder, hvorpå man kan støtte Mændenes Hjem og de hjemløse, er ved at donere et måltid, der ellers var blevet til madspild.

Doner mad til de hjemløse

Der er generelt hårdt brug for mad til de hjemløse, så hvis du har lyst til at bakke op omkring det gode projekt, kan du via dette link donere en boks med mad for bare 20 kroner. Du kan også hjælpe ved at melde dig som frivillig og være med til at dele maden ud.

Meld dig som frivillig og få en god oplevelse

Der er allerede flere frivillige, der har meldt sig, og og i går var det Lars og Liri, der sammen med Adam fra Too Good To Go hentede maden på den indiske restaurant Punjab i Valby og delte ud på Mændenes Hjem, hvor de blev mødt og taget godt imod af de frivillige ansatte og de hjemløse.

 

Stor aktion i december

I december sætter vi en aktion i gang med ekstra meget fokus på mad til de hjemløse i hele Danmark. Vi kan ikke løfte sløret for det hele endnu, men vi tør godt afsløre, at vi samarbejder med Danmarks største non profit organisation mod madspild: Stop Spild af Mad, som har Selina Juul i spidsen. Det bliver stort, og det bliver godt, så følg med på bloggen og på Facebook.

 

Vi har rigtigt meget brug for jeres opbakning for at kunne blive ved med at donere til de hjemløse. Donér her!