Fra alle jer til Kirkens Korshær – Stengade 40

Hej alle!

Tusind tak fordi I er så super seje at donere til vores støt hjemløse projekt!

Denne gang tog Emil og Lars fra Too Good To Go torsdag aften til Punjab Restaurant i Valby for at hente en masse lækkert mad.

Ejeren af Punjab synes rigtig godt om projektet og udtaler: “Jeg deler glædeligt mad ud til hjemløse. Jeg synes, det er fantastisk, vi kan hjælpe hinanden og bringe hinanden tættere med sådan et koncept.”

Holdet fik en masse lækker mad med fra Punjab Restaurant i Valby og tog mod Kirkens Korshær i Stengade. Her mødte de en masse hjemløse, som blev super glade for at få mad. Vi fik stor ros fra de hjemløse, som var meget taknemmelige for at få noget lækker mad.

Der var så meget mad tilbage, at drengene fra Too Good To Go gik en tur og fandt en masse mennesker som glædeligt tog imod maden. “Det er super fedt at give ud til andre, som ikke kan give noget igen. Det er en god følelse,” fortæller Adam, som er frivilig fra Too Good To Go.


Too Good To Go har haft så gode oplevelser med at dele mad ud til hjemløse og andre socialt udsatte, at vi nu tænker at invitere JER til at komme med ud og dele mad ud til de hjemløse.

Der vil komme tidspunkt og mødested på Facebook. Så følg os på Facebook for mere information om, hvornår vi sammen tømmer en restaurant og deler lækker mad ud!