Nu lanceres Too Good To Go’s app – download både til Iphone og til Android.

Appen, der gør det endnu lettere for dig at bestille mad og samtidig bekæmpe madspild, er nu blevet lanceret og ligger frit tilgængeligt til download hos iPhones App Store og Android Apps.

Den nye app gør kampen mod madspild endnu lettere

Too Good To Go kæmper for at hjælpe buffet-, brunch- og sushirestauranter med at mindske madspild, og den nylancerede app gør det nu meget let og overskueligt at finde de restauranter nær dig, der har overskydende mad fra deres buffet til salg – også når du er på farten. Den har indbygget vejviser, så du let kan blive guidet, og når du skal betale, sker det direkte i appen. Kortet behøver du kun indtaste den første gang. Desuden kan du gemme dine favoritsteder, så du hurtigt kan bestille hos dit yndlingssted igen, og du kan tilmelde dig notifikationer fra dine yndlingsrestauranter og følge med i, hvor meget madspild og CO2, du har sparet.

Download, find, betal, hent og spis

Så download appen, find en restaurant nær dig, betal over appen, mød op hos restauranten i det angivne tidsrum og fyld en af vores bionedbrydelige bokse op med overskudsmad fra deres buffet – det er godt for dig, for restauranten og for miljøet, og maden kan nydes derhjemme med god samvittighed!