Presseinformation

Too Good To Go er en smart-phone applikation dedikeret til at reducere madspild.

Ideen bag vores koncept er at give folk adgang til at at købe mad, som ellers ville blive smidt ud, til lave priser.

Too Good To Go konceptet giver vores kunder mulighed for gennem vores smart-phone apps at bestille god mad fra lokale restauranter, caféer, hoteller, dagligvarebutikker og bagerier. Maden kan hentes op til en time før lukketid i bionedbrydelig emballage leveret af Too Good To Go, så konceptet holdes så grønt som mulig.

Vores mission er at redde mad fra at blive smidt i skraldespanden og der igennem yde vores bidrag til at mindske den enorme effekt madspild har på miljøet. Samtidig giver vi vores kunder mulighed for at spare penge på masser af god mad, og de mange deltagene spisesteder kan nyde godt af en ekstra indtægt på den mad, de ellers var nødsaget til at smide ud.

Mad er menneskehedens mest værdifulde ressource, og det er essentielt for vores overlevelse. Derfor kan vi ikke bære tanken om, at omkring 1/3 af verdens mad ikke bliver spist, men spildt. Samtidig er madspil i top tre blandt de største udledere af drivhusgasser, og kunne vi bare inddrive halvdelen af den mad, der spildes, kunne vi brødføde hele verden.

Det er et problem, der ikke behøver at eksistere – igennem Too Good To Go vil vi gøre alt hvad der står i vores magt for at redde så meget af al den gode mad, der ellers bare ender i skraldespanden.

Historien 

Too Good To Go blev grundlagt i Danmark i slutningen af 2015 af en gruppe venner. Over det seneste år har de skabt en international virksomhed, der allerede har etableret sig i Storbritannien, Frankrig og Tyskland, Norge, Schweiz og Australien.

Too Good To Good har siden lancering den 26. oktober 2015 reddet over 1 million måltider  fra at ende i skraldespanden. 

Too Good To Go har vundet flere miljø- og iværksætter priser og senest Nordisk råds miljøpris 2016.

For mere detaljeret tidslinje over Too Good To Go, klik her

►► Få presse materiale her: PRESSE KIT

 

Kun pressehenvendelser:

Sisse Hansen

Mail: presse@toogoodtogo.com

Mobil: +45 5137 2832

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *