Presseinformation

Too Good To Go er en online platform dedikeret til at reducere madspild.

Ideen bag vores koncept er at give folk adgang til at at købe mad, som ellers ville blive smidt ud, til lave priser.

Too Good To Go konceptet giver vores kunder mulighed for gennem vores hjemmeside og app at bestille lækker mad fra lokale restauranter, caféer, hoteller, dagligvarebutikker og bagerier. Maden kan hentes op til en time før lukketid i en boks lavet af sukkerrør, så den belaster miljøet mindst muligt.

Vores mission er at redde mad fra at blive smidt i skraldespanden og derigennem yde vores bidrag til at mindske den enorme effekt den mad vi spiser har på miljøet. Samtidig giver vi vores kunder mulighed for at spare penge på masser af god mad, og de mange deltagene spisesteder kan nyde godt af en ekstra indtægt på den mad, de ellers var nødsaget til at smide ud.

Mad er menneskehedens mest værdifulde ressource, og det er essentielt for vores overlevelse. Derfor kan vi ikke bære tanken om, at omkring 1/3 af verdens mad ikke bliver spist, men spildt. Samtidig er madspil i top tre blandt de største udledere af drivhusgasser, og kunne vi bare inddrive halvdelen af den mad, der spildes, kunne vi brødføde hele verden.

Det er et problem, der ikke behøver at eksistere – Vi vil gennem Too Good To Go, gøre alt hvad der står i vores magt for at redde så meget af al den gode mad, der ellers bare ender i skraldespanden.

Too Good To Go blev grundlagt i Danmark i slutningen af 2015 af en gruppe venner. Over det seneste år har de skabt en international virksomhed, der allerede har etableret sig i Storbritannien, Frankrig og Tyskland. I november lavede Too Good To Go en testpilot på 20 restauranter i NY i USA. I 2017 starter en ny ekspansion i flere nye lande.

Too Good To Good har siden vores lancering redistribueret 353.000 måltider og vigtigst af alt så har vi reddet 700 ton mad fra skraldespanden. 

Too Good To Go har vundet flere miljø- og iværksætter priser og senest vandt teamet Nordisk råds miljøpris 2016.

Hvis du har lyst til at hjælpe os med vores mission samt at spise lækker billig mad, så download vores app her.

Pressehenvendelser:

Klaus Pedersen

Mail: Klaus@toogoodtogo.com

Mobil: +45 28 74 83 17

klaus

tgtg

Download PDF, PNG eller AI fil

App bekæmper madspild hent buffet inden lukketid kopiBilleder til presse

gyldne-hat-badge-vinderidealist-badge-vinder14713782_10153837498432015_4790766232618340479_n728x90_bla%cc%8a_web

TGTG gris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *