BeFunky Design

Kære Too Good To Go’ere!

Sommeren er her!
Hos Too Good To Go klør vi hårdt på henover sommeren i kampen mod madspild – og vi er så glade for at I alle støtter op om projektet! Vi i den sidste måneds tid haft travlt med at få flere forretninger med i TGTG i hele landet! Det betyder at vi er gået fra at have 220 forretninger med i Too Good To Go til nu at have over 320 butikker spredt ud over hele Danmark!
Se de nye butikker på vores facebookside her, og se om der er kommet nye butikker på i nærheden af dig på vores app! Vi har blandt andet over 100 bagere med i Too Good To Go nu! Så nu kan vi både tilbyde brunch-, frokost- og aftenbuffet, sushi, bagværk samt andre lækkerier!

Er din yndlingsrestaurant/bager forsvundet på appen?
Frygt ej! De holder formentligt bare sommerferie! Der er mange bagere og restauranter der holder ferie for tiden, men de vender stærkt tilbage til august. Når din foretrukne butik nu ikke er åben, er det da en perfekt mulighed for at prøve andre butikker, specielt nu hvor så mange nye er kommet på. Giv dem en chance så bliver de så glade! Så skynd dig ind og prøv lykken med en ny bager eller restaurant!

Vi har brug for din hjælp!
Mens du venter på at din yndlingsbager åbner igen, kunne vi godt bruge din hjælp til at finde nye forretninger der har madspild! Vi kender nemlig desværre ikke alle, og selvom vi bruger nærmest al vores vågne tid på at finde så mange spisesteder vi kan, kunne en hjælpende hånd fra jeres side ikke skade! Gå ned til din lokale restaurant eller bager og fortæl dem om konceptet og skriv samtidig til os på info(at)toogoodtogo.com! Se, DET er god TGTG-karma!

Prøv lykken!
….Har I øvrigt set vores nye bionedbrydelige lykkeposer med miljøvenligt Too Good To Go-logo på? De er så småt på vej ud i butikkerne nu, og vi glæder os til at se dem i landets gader og stræder, fyldt med lækker bagværk!

canvas

Doner til en hjemløs!
Vi arbejder stadig hårdt på at hjælpe socialt udsatte! På TGTG-appen har vi lavet ”butikker” rundt omkring i landet hvor du kan donere 20 kroner til en hjemløs og derved give dem et TGTG-måltid. Gå ind på appen og søg på “doner til en hjemløs” og find den der er tættest på dig for at donere og støtte dit lokalområde. Derudover kan du også donere via vores hjemmeside her.

donertilenhjemlos