• Hvad er Too Good To Go?
  Vi hjælper med at redde fødevarer, som er alt for gode til at gå til spilde. Så for at undgå, at restauranter smider lækkert mad i skraldespanden, kan du bruge vores tjeneste til at finde restauranter i nærheden af dig og blive dagens helt ved at hente restauranternes overskydende mad i takeawaybokse til en meget lav pris – og ved du, hvad det bedste er? Du kan nyde billig lækker mad og samtidig hjælpe miljøet!
 • Hvordan laver jeg en ordre?
  Det er sådan her, det virker: Indtast din placering, og det vil fremgå, hvilke restauranter der er i nærheden af dig. Vælg en restaurant du kan lide, og bestil de antal bokse du ønsker. Følg derefter de næste felter. Når du er færdig, vil du finde din kvittering  under ”mine køb“ på appen. Ankom til restauranten i det angivne tidspunkt, og vis din kvittering/e-mail for at få din takeawayboks!
 • Hvorfor er der en bestemt tidsramme jeg skal komme imellem?
  Lige før restauranten lukker, vil der være overskydende mad, som bliver smidt ud, medmindre en frelser kommer til undsætning. Har du mod på den opgave? Afhentningstidspunktet vil normalt være i en tidsperiode på 15-30 minutter. Tjek restaurantbeskrivelsen, hvornår du kan afhente maden i restauranten.
 • Hvor meget hjælper jeg miljøet, ved at købe en takeaway boks?
  Én boks kan indeholde 1 kg mad, som er det samme som 2 kg CO2. Så Too Good To Go, det, du faktisk fortæller mig, er, at jeg kan spise lækker mad og samtidig hjælpe miljøet? Ja, det er fantastisk, er det ikke?
 • Hvad skal jeg gøre, når jeg kommer hen til restauranten?
  Kom ind i det angivne tidsrum og vis din app-kvittering til restaurantens ansatte, hvorefter de vil uddele en takeawayboks. Nogle restauranter vil fylde boksen op for dig, og på andre restauranter kan du fylde din egen takeawayboks op. Tjek restaurantbeskrivelsen, hvordan du får din takeawayboks!
 • Hvordan finder du en restaurant tæt på mig?
  Når du skriver din adresse, skal du være så specifik som mulig. Søgeresultaterne vil blive bestemt ud fra de restauranter, der findes i en rimelig afstand fra dig.
 • Jeg har glemt mit brugernavn, eller kode eller begge dele, hvad gør jeg?
  Sørg for, at du er ædru, og prøv igen. Virker det stadig ikke? Klik på ”Glemt mit kodeord”-knappen, så sender vi dine oplysninger til din mail.
 • Hvordan afbryder jeg en ordre, som jeg allerede har gennemført?
  Kontakt os med det samme, så vi kan finde en anden, som vil få glæde af den lækre mad!
 • Hvad gør jeg hvis, jeg ikke får en ordrebekræftelse via min mail?
  Vær sikker på, at den ikke er blevet fanget af spamfilteret. Kan du stadig ikke finde den, så kontakt os hurtigst muligt.
 • Hvad koster det at bruge Too Good To Go?
  Det er helt gratis at bruge Too Good To Go, men du skal selvfølgelig betale for den mad du har bestilt.
 • Kan jeg gemme mine betalings informationer?
  Selvfølgelig! Du vil blive spurgt om at oprette en kode, så du nemt og sikkert kan bestille og betale uden at indtaste dine betalingsinformationer hver gang.
 • Er mine konto oplysninger sikrede?
  Ja, dine oplysninger er sikrede og vil ikke blive delt med andre.
 • Hvordan ændrer jeg mine kreditoplysninger?
  Når du er logget ind på din konti, har du mulighed for at ændre dine oplysninger, kodeord og betalingsinformationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *