Tjen penge som en Too Good To Go forretning.

Ekstra penge til at drive din forretning? Tjen penge på det der før gik tabt, og få en samtidig god markedsføring for at være med i kampen mod madspild.

1

 

Tilmeld dig til Too Good To Go

Start med at oprette din forretning.

1471625053_award-document
Hvad indebærer oprettelsen?

Start med at vælge hvilken type forretning du har. Derefter skal i vælge hvilken tid i ønsker afhentning, hvad prisen skal være og “Ca. antal” på hvor mange portioner i har.

1471625112_chart-pie
Hvem er kunderne?

Størstedelen af kunderne er studerende eller personer der har et stramt budget, som generelt er interesseret i spare lidt penge. Udover denne gruppe, rammer vi også et helt nyt segment, der aldrig har været i forretningen før. Her får i altså også nye kunder.

1471625156_security-safety-shield
Vi er her for at hjælpe

Too Good To Go sørger for værktøjet, platformen og alt tilhørende kundeservice. Skulle der opstå problemer kan kunden altid henvende sig til Too Good To Go, så finder vi en løsning.

2

 

Brugerne finder din forretning og køber via appen

Brugerne kan søge på område eller bruge den indbyggede GPS, som derefter viser forretninger i nærheden.

1471625277_dollar-exchange
Hvordan køber man en madbillet på appen?

De viser deres kvittering som forretningen “slider” og så udleverer de en boks/pose med den overskuds mad de har tilbage, i nogle tilfælde kan forretningen vælge, at brugerne selv skal fylde deres boks/pose. Derefter skal de hente maden i det angivne tidspunkt i har bestemt “typisk 15 minutter før luk”

1471625314_monitor-graphs
Alt håndtering af kundeservice står Too Good To Go for

Hvis der skulle opstå nogle problemer er det bare at henvise kunderne til Too Good To Go på 70 60 52 40 eller www.info@toogoodtogo.dk

1471625387_diamond
Vi sørger for emballage

Too Good To Go sørger for og betaler for emballage samt levering, vi har mange forskellige versioner af emballage så vi kan tilpasse os, lige netop dit behov.

3

 

Byd dine gæster velkommen

Nogle forretninger tilbyder mersalg af drikkevarer, tilbehør eller kager, det er dog helt op til den enkelte forretning.

1471625444_calculator-pencil
Hvad koster det at være med?

Det koster ikke noget månedlig kontingent eller andre skjulte regninger. Vi tager et gebyr pr. pose/boks på 10 kr. Hvis du f. eks ikke har lavet nogen salg koster det ingenting.

1471625491_finance-scale
Er der andre skjulte ting, man skal være opmærksomme på?

Vi gør os ikke i skjulte projekter ell. Hvis man er i tvivl om noget, så ringer i bare til os og så  svarer vi på dine spørgsmål. Vi har ingen bindings periode, så hvis man lyst til at prøve kræfter med os, kan man altid framelde sig igen fra dag til dag.

1471625545_neck-tie
Hvis du stadig er i tvivl?

Så kan du altid ringe til os på 70 60 52 40 og så tager vi en snak om de problemstillinger du har, og finder en løsning så du også kan tjene penge og hjælpe vores allesammens miljø.

Hør det fra en Too Good To Go bruger

Få mere ud af din forretning

Tilmeld dig her