Vi er Too Good To Go og vi bekæmper madspild!

Too Good To Go består af en flok glade madspildsreddere, som tror på, at alle kan gøre en forskel. Læs mere herunder og mindsk madspild sammen med os.

Hvert år smider danskerne mere end 700.000 ton mad ud i skraldespanden,
som svarer til vægten af syv gange Marmorkirken i København.

Madspildet har en værdi af 13,5 milliarder kroner om året inkl. moms og afgifter.

Ingen bryder sig om at se god mad gå til spilde. Men virkeligheden er, at madspild sker regelmæssigt i alle virksomheder og husholdninger. Dét er problem, som fem iværksættere indså, da de en aften så, at god mad fra en buffet blev kasseret, da restauranten lukkede. De fem iværksættere mente, at maden var "too good to go" og herfra udsprang idéen om en app-løsning til et kæmpestort madspildsproblem.

Idéen blev til virkelighed og Too Good To Go så dagens lys i Danmark i 2016. Det blev til en app, der giver alle mulighed for at mindske madspild, mens de får god mad og støtter lokale forretninger, samtidigt med at forretningerne mindsker deres spild og får nye kunder i butikken. Og både forbrugere og forretninger bidrager til en grønnere planet. Dét er da win-win-win!

I august 2018 åbnede dørene til den første fysiske Too Good To Go butik på Frederiksberg i København. Her kan de besøgende afhente overskudsvarer fra grossister og storproducenter, som ikke har egne lokaler til salg af varerne. Butikken er samtidigt et mødested og læringsunivers for studerende og madspildsinteresserede.

Med et ønske om at give hele Danmark mulighed for at redde overskudsvarerne fra butikken på Frederiksberg, åbnede webshoppen i marts 2019. Her kan alle gå ind og bestille overskudsvarer fra butikken og få dem sendt til alle hjørner af Danmark på mest bæredygtig vis.
Vi ved, at det er svært at ændre vaner - men det er netop dét, vi gerne vil. Og indtil videre går det godt! Too Good To Go er vokset hurtigt siden 2016 og takket være det store fællesskab af madspildsreddere er vi nu verdens største online markedsplads for overskudsmad.

I Danmark er der siden 2016:

- Skabt et fællesskab på mere end 1.687.607 madspildsreddere
- Kommet mere end 2.138 forretninger i appen
- Reddet mere end 4.056.788 måltider, som er 10.142 ton sparret CO2 i Danmark!

I de 12 lande hvor Too Good To Go appen er aktiv, er der samlet reddet 22.476.840 måltider. Det er over 56.192 ton sparret CO2, som svarer til at køre en almindelig personbil i 71.801 dage!

Men der skal stadig arbejdes hårdt, før vi kan se den forandring, vi gerne vil, og som vores jord har brug for. Vi vil gerne ændre vores levemåde og skabe en bevægelse mod madspild. Vores mål er en verden uden spild og vi stopper ikke, før det er opnået.
reddede måltider globalt
ton sparet CO2
*For hver reddede måltid bliver der ledt 2,5 kg CO2 mindre ud i naturen
Kilde: EPA - United States Environmental Protection Agency

Download appen

Hent appen helt gratis, red dit første måltid og gør en forskel - allerede i dag.

App Store Google Play

Skal din forretning med?

Tilmeld din forretning og sælg dine overskudsvarer, så de ikke ender i skraldespanden.

Super bag