Vi er Too Good To Go og vi bekæmper madspild!

Too Good To Go består af en flok glade madspildsreddere, som tror på, at alle kan gøre en forskel. Læs mere herunder og mindsk madspild sammen med os.

Hvert år smider danskerne mere end 700.000 ton mad ud i skraldespanden,
som svarer til vægten af syv gange Marmorkirken i København.

Madspildet har en værdi af 13,5 milliarder kroner om året inkl. moms og afgifter.

Ingen bryder sig om at se god mad gå til spilde. Men virkeligheden er, at madspild sker regelmæssigt i alle virksomheder og husholdninger. Dét problem indså fem iværksættere, da de en aften så, at god mad fra en buffet blev kasseret, da restauranten lukkede. De fem iværksættere mente, at maden var "too good to go" og herfra udsprang idéen om en app-løsning til et kæmpestort madspildsproblem.

Idéen blev til virkelighed og Too Good To Go så dagens lys i Danmark i 2016. Det blev til en app, der giver alle mulighed for at mindske madspild, mens de får god mad og støtter lokale forretninger, samtidigt med at forretningerne mindsker deres spild og får nye kunder i butikken. Og både forbrugere og forretninger bidrager til en grønnere planet. Dét er da win-win-win!
Vi ved, at det er svært at ændre vaner - men det er netop dét, vi gerne vil. Og indtil videre går det godt! Too Good To Go er vokset hurtigt siden 2016 og takket være det store fællesskab af madspildsreddere er vi nu verdens største online markedsplads for overskudsmad.

I Danmark er der siden 2016:

- Foretaget 2.107.661 downloads af appen
- Kommet mere end 3.528 forretninger i appen
- Reddet mere end 6.912.596 måltider, som er 17.281 ton sparret CO2e i Danmark!

I de 15 lande hvor Too Good To Go appen er aktiv, er der samlet reddet 59.156.629 måltider af de 31.335.575 brugere, der har downloadet appen. Det er over 147.892 ton sparet CO2e, som svarer til at køre en almindelig personbil i 188.973 dage!

Men der skal stadig arbejdes hårdt, før vi kan se den forandring, vi gerne vil, og som vores jord har brug for. Vi vil gerne ændre vores levemåde og skabe en bevægelse mod madspild. Vores mål er en verden uden spild og vi stopper ikke, før det er opnået.
reddede måltider globalt
ton sparet CO2e
*For hver reddede måltid bliver der ledt 2,5 kg CO2e mindre ud i naturen
Kilde: EPA - United States Environmental Protection Agency

Download appen

Hent appen helt gratis, red dit første måltid og gør en forskel - allerede i dag.

App Store Google Play

Skal din forretning med?

Tilmeld din forretning og sælg dine overskudsvarer, så de ikke ender i skraldespanden.