Om virksomheden Too Good To Go

Too Good To Go er en international virksomhed med et globalt mindset. Virksomheden er startet i Danmark og arbejder ud fra hovedkontoret i København og vores lokale kontorer rundt om i Europa.

Vores historie

Too Good To Go har slået sig fast som en af de mest lovende startup-virksomheder i Europa. Historien om Too Good To Go er blevet dækket af landsdækkende såvel som internationale medier, siden appen så dagens lys i januar 2016. Ved udgangen af 2017 var 5.000 forretninger med i appen, 3 millioner brugere har downloaded appen, og over 2,5 millioner måltider er reddet. Tallene stiger dagligt.

Too Good To Go bekæmper madspild ved at hjælpe fødevareforretninger med at sælge deres overskydende mad. Vores mission er at reducere madspild verden over, og vores vision er at skabe en verden, hvor mad spises og ikke spildes.

På nuværende tidspunkt er Too Good To Go aktiv i 8 europæiske lande med flere på vej.

Hvert år spildes 1/3 af alt mad produceret på verdensplan. Madspild er den tredjestørste årsag til CO2-udledning. Kun USA og Kina er skyld i større CO2-udledning.

Vi leder altid efter ildsjæle, som brænder for at mindske madspild sammen med os. Vi vil gøre en forskel - og det er ikke bare en kliché. Vil du være en del af Too Good To Go? Se vores ledige stillinger her.