5 video-hacks du skal se

Inden du går helt agurk over manglende ideer til din aftensmad, så bare rolig. Jeg kender det godt. Derfor har jeg været en tur på det store internet og fundet 5 korte og sjove videoer, som kan inspirere din næste tur i køkkenet. Det er ikke altid lutter lagkage at finde på spændende kreationer hver aften – men det kan det blive.


Hvis du, ligesom os her i Too Good To Go, går op i at mindske madspild, så vil du elske de her videoer. De er nemlig fyldt med inspiration og tricks til at få maden til at holde længere – og måske er der et par nemme opskrifter iblandt, som du ikke har prøvet før. Kast dig ud i det, og del endelig dine resultater med os. 


Her er 5 af vores favoritvideoer:


1) Ved du, hvordan du får dine madvarer til at holde længst muligt? Og har du styr på, hvordan du skal opbevare dine grøntsager, så du får det meste ud af dem? Vidste du for eksempel, at tomater ikke skal opbevares i køleskabet? Her er 5 tips til opbevaring af dine madvarer2) Når du er færdig med din hjertesalat eller dine forårsløg, smider du så bare resterne ud? Det behøver du slet ikke. Du kan nemt gen-dyrke frugt, urter og grøntsager – også uden en stor køkkenhave. Se her, hvordan du kan dyrke dine egne grøntsager. Det er godt for miljøet – og det er gratis! 3) Der bliver spist millioner af bananer hvert år. Og med det kommer der millioner af bananskræller, som kan bruges til meget andet end blot at blive smidt ud. Nogle siger endda, at de kan kurere hovedpine (det lyder da lidt bananas). Her er 6 andre ting, du kan brug bananskræl til.


Har du i øvrigt set vores 5 tips til at få brugt dine overmodne bananer?


4) Er du ved at være træt af at lave den samme grøntsagsgryderet gang efter gang? Eller har du en masse grøntsager, som du ikke lige ved, hvad du skal bruge til? Så har du måske mod på at prøve en kødfri dag eller to om ugen. Prøv en af de her 4 enkle opskrifter på kødfri kødboller, og fortæl os hvilken en, du bedst kan lide.5) Har du plads til en sidste omgang inspiration? Næste gang du har lavet for eksempel boller i karry og har fået kogt for meget ris, så se om ikke du kan bruge en af de her 6 opskrifter til at få brugt dine ris-resterHvad siger du så? Er du klar til at komme i køkkenet og prøve de her hacks? Vi vil så gerne høre om dine tips til at få mest ud af din mad – del dem endelig!


Lad os gøre mere for at spilde mindre.

Sisse Hansen

Download appen

Hent Too Good To Go appen og red dit første måltid i dag! Download til iPhone eller til Android.

App Store
Google Play