Adventskonkurrence - vind flotte gaver

2 years ago

Det er ikke altid den nemmeste løsning at redde sin mad gennem Too Good To Go. Man skal afhente på specifikke afhentningstidspunkter, det er svært at planlægge retter i forvejen, fordi man ikke ved, hvad de er i poserne. Og det kan være lidt hårdt at skulle ud i vinterkulden efter sin lykkepose, når man først er kommet hjem i varmen. Men så mange super seje madspildsreddere overkommer forhindringer som disse hver eneste dag - for at redde en masse overskudsmad.

Og netop dét vil vi gerne hylde - og høre om. Derfor handler Too Good To Gos adventskalender i år om at dele sin bedste redningshistorie. Vi vil gerne se og høre, hvordan du har gjort lidt ekstra for at redde din lykkepose. Har du cyklet ekstra langt for at hente din pose med bagværk? Gået ud i kulde og blæst for din overskudsaftensmad? Blevet ved med at redde lykkeposer med overskud, selvom du endnu ikke har fået en kage i poserne? Del din oplevelser med os og vind skønne adventspræmier.

Sådan deltager du:

Tag et billede af din reddede lykkepose og beskriv, hvordan du har gjort lidt ekstra for at hente den. Del billedet på Instagram eller Facebook, tag Too Good To Go og brug hashtagget #spildikkejulen

Hver mandag i december udtrækkes vinderen af ugens adventsgave, som får direkte besked. Læs mere om gaverne herunder - så glæder vi os til at se skønne billeder og læse, hvad du gør ekstra for at være med til at mindske madspild. Læs om gaverne fra Sustain Daily, BetterBox, Coop og Letz Sushi herunder.

ADVENTSGAVERNE

Første søndag i får vinderen 2 stk Sustain Yearly julemagasiner

Sustain Daily er et bæredygtigt fællesskab, som via digitale og trykte medier inspirerer folk til at leve mere bæredygtigt. I det online univers bliver du taget i hånden og guidet til, hvordan du trinvis kan gøre din dagligdag mere grøn.

Adventsgaven til 1. søndag i advent er 2 x Sustain Daily’s trykte julemagasin Sustain Yearly - et til dig selv og et til en du holder af. Et lækkert julemagasin, der er bygget op omkring fem temaer, som kan føre dig fra den første julefrokost og helt frem til nytår. De fem temaer er; traditioner, pynt, gaver, mad og mindfulness.

Anden søndag i advent får vinderen 2 stk Kind Box fra Betterbox 


BetterBox gør det nemt at være lidt bedre ved dig selv og andre. Hos BetterBox køber man abonnement til månedlige boxe fyldt med snacks, som på forhånd er testet, så kun de bedste sendes hjem til kunderne.

Gaven til 2. søndag i advent er 2 x Betterbox’s Kind Box, som er blandet så hele familien kan vær med. Boxen består af de bedste søde, salte og sunde treats, som kan deles med god samvittighed. Alt er økologisk og udvalgt efter strenge krav til forsvarlig produktion og rene ingredienser. Indholdet af boxen er ikke præcis som på billedet, men vil have lignende indhold. Og alt er selvfølgelig økologisk, vegansk og glutenfrit. Vinderen får 2 stk Kind Box.

Tredje søndag i advent får vinderen 1 stk gavekort på 500kr, som kan bruges SuperBrugsen, Kvickly eller Dagli'Brugsen

Hos Coop, der står bag SuperBrugsen, Kvickly og Dagli’Brugsen, har de en ambition om at rykke både branchen og forbrugerne i en mere bæredygtig retning. De arbejder med økologi, bæredygtige indkøbsposer, energibesparelse og ikke mindst madspild - blandt andet gennem samarbejde med Too Good To Go.

Gaven til d. 3. søndag i advent er gavekort fra Coop på 500kr, som kan bruges i SuperBrugsen, Kvickly eller Dagli’Brugsen i hele landet. Gavekortet kan ikke bruges i Fakta og Irma.

Fjerde søndag i advent får vinderen 1 stk bæredygtig middag for 2 hos Letz Sushi

Letz Sushi åbnede sin første restaurant i 2003 og har i dag 21 forretningsenheder fordelt i København, Aarhus og Nordsjælland. Ikke nok med at værne om perfektion, kreativitet, håndværk og smag, så er Letz Sushi også Europas første sushikæde med 100% ansvarlig og bærdygtig fisk - og med i Too Good To Go appen.

Til 4. søndag i advent har Letz Sushi sørget for, at en heldig vinder kan invitere en gæst til en bæredygtig middag for 2 (til en værdi af 1000kr) på en valgfri Letz Sushi restaurant. Vinderen af præmien vil blive kontaktet mellem jul og nytår.

Adventskonkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook eller Instagram.

Lea Mosegaard
Marketing Specialist

Download appen

Hent Too Good To Go appen og red dit første måltid i dag! Download til iPhone eller til Android.

App Store
Google Play