Bestil takeaway-måltider i appen og støt lokalt

4 months ago

Den svære tid vi lige nu er i, gør, at mange lokale forretninger har langt færre kunder en normalt og derfor har brug for ekstra støtte. Too Good To Go har derfor gjort det muligt for vores partnere at sælge takeaway-måltider i appen, som en midlertidig løsning. Måltiderne hedder i appen StøtLokalt-måltider.

StøtLokalt

Too Good To Go vil gerne hjælpe, der hvor vi kan, og hvor vi er bedst. Og vi er bedst til at forbinde mad og mennesker via vores app. Lige nu er det så uendelig vigtigt, at hjulene holdes i gang hos de lokale spisesteder - så vi, når denne tid er overstået, kan vende tilbage til vores favorit restauranter, caféer og takeaway-steder, og nyde den gode mad hos dem.

Så i Too Good To Go-appen kan du lige nu bestille et takeaway måltid hos dine lokale spisesteder. StøtLokalt-måltiderne består ikke af overskudsmad og sælges til normalpris. På den måde kan du støtte dine lokale restauranter, caféer og takeaway-steder, som ikke tidligere har haft en online platform at sælge måltider fra.

StøtLokalt er et initiativ, der er startet, fordi vi gerne vil hjælpe til, hvor der er brug for os. Det betyder også, at vi har valgt at gøre initiativet non-profit for os, og samtidigt til en midlertidig løsning. Altså vil appen, når vi er ovre den nuværende situation, vende tilbage til at blive 100% dedikeret kampen mod madspild.

Og husk, at du selvfølgelig stadig kan finde almindelige lykkeposer med overskudsmad i appen.

Hvordan gør man?

Det er heldigvis nemt at give en hjælpende hånd:

  1. Åbn Too Good To Go-appen og tryk på Støt lokalt

  2. Find det spisested, du gerne vil bestille fra

  3. Reserver et takeaway-måltid

  4. Betaling sker gennem appen

  5. Afhent dit måltid hos forretningen i tidsrummet markeret i appen

  6. Klap dig selv på skulderen - du har hjulpet et lokalt spisested i en svær tid

Hvis du undrer dig over, at der er lidt langt til dit nærmeste StøtLokalt-måltid, så er der en naturlig forklaring på det. Vi hos Too Good To Go fandt på den her løsning i forbindelse med, at regeringen tog de nødvendige beslutninger for at passe på os alle. Siden da har vi arbejdet på højtryk for at få så mange partnere med ombord som muligt, men har endnu ikke haft tid til at tage fat i alle spisesteder. Så der kan være byer, hvor der ingen StøtLokalt-måltider er. Hvis du kender et lokalt spisested i din by, som du synes skal være med i StøtLokalt-intiativet, så tag meget gerne fat i os

Omtanke for hinanden

Din og forretningernes ansattes sikkerhed er vores nr. 1 prioritet. Så vær ekstra forsigtig og vis ekstra hensyn, når du henter dit måltid - swipe din egen kvittering, når du henter, hold afstand og vask dine hænder både før og efter afhentning af dit måltid.

Vi er så glade for at være del af et stort fællesskab af seje madspildsbekæmpere og forretninger, der alle er med i kampen mod madspild, og som står sammen i svære tider. Tusinde tak for jer! Pas godt på jer selv og jeres nærmeste. 

Lea Mosegaard
Marketing Specialist

Download appen

Hent Too Good To Go appen og red dit første måltid i dag! Download til iPhone eller til Android.

App Store
Google Play