De gyldne Too Good To Go regler

2 years ago

At redde god overskudsmad med Too Good To Go er nemmere end at tælle til 3. Men vi kan jo alle bruge et tip nu og da. Derfor har vi samlet et par hacks til dig, så du kan få mest muligt ud af Too Good To Go appen før, under og efter, du har reddet dit måltid. Før du redder dit måltid


Filtre gør dit liv nemmere: Eller i det mindste gør de din Too Good To Go oplevelse nemmere. Du kan fx vælge kun at se forretninger med noget tilbage (eller du kan se det hele, så du ved hvad du skal holde øje med i morgen). Du kan også vælge bestemte kategorier (bagværk, frugt og grønt, restauranter osv. ) - og hvis du kun vil hente mad lige efter arbejde, så kan du justere afhentingstidspunktet. 


Kom først til mølle: Måltiderne til den efterfølgende dag frigives 15 min. efter afhentningstidspunktet for forretningen er slut. Så hvis din favoritforretning har afhentning fra 18:00-18:15, kan du redde måltider til næsten dag kl. 18:30. Så du kan faktisk redde et måltid dagen inden og klappe dig selv på skulderen for at være en super organiseret madspildsredder.


Udforsk Danmark - og resten af verden: Hvis du skal på ferie og bare ikke kan gå en dag uden dit Too Good To Go fix, så hop ind på kortet. Du kan også hjælpe dine venner lidt på vej og fortælle dem, hvor de kan redde overskudsmad i deres by. 


Hold styr på dine favoritter: Det er super nemt. Bare giv et hjerte til dine yndlingsforretninger, så du nemt kan finde dem, når du skal redde dit næste måltid. 


Hvis du bliver forhindret: Selvfølgelig har du ikke lyst til at annullere dit køb. Men skulle det ske, at du ikke kan komme til at hente dit måltid, så kan du annullere senest 3 timer før afhentning (du annullerer på kvitteringen i appen). På den måde kan måltidet nemlig blive solgt til en anden, så det ikke ender i skraldespanden. 


Kom stolt og til tiden: Du gør noget godt! Så det er helt okay at give sig selv en high five. Og når du er i gang, så giv også gerne en til de andre madhelte i forretningen. Det er i øvrigt vigtigt, at du kommer til tiden - ikke for sent så du kommer til en lukket forretning, og ikke for tidligt så det søde personale ikke er klar til at tage imod dig.


Del med nogen, der har brug for det: Hvis du har nok at dele ud af, så kan du donere et beløb til Fødevarebanken i appen. Et lille beløb kan gøre en stor forskel. Har du købt mere, end du selv kan spise, håber vi at du vil dele ud af det. Det kan være en nabo. Eller din bedste ven. Eller måske endda en hjemløs. Sharing is caring. Under redningsmissionen 


Husk den bærbare: Nej, ikke den bærbare computer. En pose, mener vi. Når du skal hen og redde mad hos din lokale favorit, så tag meget gerne en pose med, som du kan have din mad i. Nogle steder tillader også, at du har din egen boks med, som du kan bruge ved buffeten. Hvis vi kan reducere andre typer af spild, mens vi redder overskudsmad - er det ikke win-win?


Glæd dig til en overraskelse: Ja, vi mennesker er vanedyr, så vi vil gerne vide, hvad vi kan forvente. Men nogle gange kan lidt forandring være en god ting. Du kan ikke altid være sikker på, hvad du får i din lykkepose eller lykkeboks. Det handler nemlig om at redde det, der er tilbage på dagen. Og hvis ikke lige det er noget for dig, så kender du måske nogen som ville elske det?


Lad forretningen swipe: Du skal bare swipe løs på din Tinder-profil. Men i Too Good To Go appen må du overlade det til det flinke personale i forretningen. Det er deres måde at sikre, at de får givet det rigtige mad til de rigtige folk.Efter dine heltegerninger


Sig hvad du synes: Vis noget kærlighed til dine lokale forretning ved at fortælle dem, at du er vild med deres mad. Og fortæl os endelig, hvis du har feedback. Vi kan kun blive bedre med din hjælp og dit input. 


Tag billeder: Har du fået noget lækkert, du synes andre skal se? Tag et billede og del det på dit favoritmedie med #toogoodtogo hashtagget. Vi elsker at se, hvad I redder. 


Vi er her for dig: Hvis du nogensinde har brug for hjælp - eller bare vil snakke - så er vi her. Vi vil gerne høre fra dig, uanset om du vil fortælle os, hvor glad du er, eller hvis du vil fortælle os, hvad vi skal gøre anderledes. Send os en mail på [email protected], og vi svarer så hurtigt vi kan. Sådan! Mere er der ikke i det. Det er bare at komme i gang med at redde den gode overskudsmad. Lad os gøre mere, så vi kan spilde mindre. 

Sisse Hansen

Download appen

Hent Too Good To Go appen og red dit første måltid i dag! Download til iPhone eller til Android.

App Store
Google Play