Det er jo en ren solstrålehistorie!

Sisse Hansen

3 years ago

En solstrålehistorie - sådan beskriver Susanne Madsen fra Hellerup sine oplevelser med Too Good To Go. Og jeg kan ikke stå for solstrålehistorier - især nu, hvor vejret ikke kan bidrage til den store varme - så jeg vil så gerne dele Susannes oplevelser med dig.

 

Tilbage i november 2017 vandt Susanne en konkurrence på vores Facebook-side. Præmien var gratis Too Good To Go i en hel måned til sig selv og en veninde. Gevinsten faldt på et tørt sted - i december måned, som er travl og dyr - og gav lidt mere overskud, både økonomisk og tidsmæssigt.

 

”Det var jo en utrolig gevinst. Det har virkelig været godt,” var noget af det første Susanne sagde, da jeg ringede til hende for at høre, hvordan det havde været at få Too Good To Go gratis i en måned.

 

Susanne havde hørt om appen fra nogle venner. De havde hentet sen aftensmad gennem Too Good To Go, og det virkede ret smart. Selv havde Susanne dog ikke fået brugt appen, selvom hun havde downloadet den flere måneder tidligere.  


”Jeg var faktisk lidt usikker på at bruge den. Jeg skulle jo opgive mine kortoplysninger, og det var jeg ikke meget for, når jeg ikke kendte appen. Jeg kender til flere som havde samme bekymringer som mig grundet det med kortoplysninger. Det er nok aldersbetinget”, siger Susanne og smågriner. “Men nu ved jeg, at der er ingen grund til bekymringer.”

 

En økonomisk og miljømæssig gevinst


For Susanne er der flere gode grunde til, at hun bruger Too Good To Go. 


”Jeg er begyndt at tænke mere over madspild, efter jeg er begyndt at bruge Too Good To Go. Jeg er måske blevet lidt frelst, så jeg fortæller meget om appen og siger til folk, at de skal hente den,” siger Susanne og griner. 


“Foruden at man er med til at mindske madspild, er det en god måde både at spare samfundet og sig selv nogle penge. Og så er det i øvrigt helt fantastisk, at man kan donere til Fødevarebanken gennem appen også.”

 

Det er ikke pinligt


Efter Susanne er kommet godt i gang med at bruge appen, fortæller hun vidt og bredt om den. Men hun er dog flere gange blevet mødt med lidt betænkelighed om konceptet - for hvad det er egentlig man får, når man køber mad gennem Too Good To Go? Og kan man servere det for sine gæster? Ja, det kan man i hvert fald.


“Jeg har lagt mærke til, at folk ikke har fortalt så meget om, at de har brugt Too Good To Go. Det virker som om, det har været lidt pinligt at købe og servere daggammelt brød. Men der er ikke noget pinligt i det. Jeg holdt et julearrangement, hvor jeg serverede Too Good To Go brød. Der var flere, som downloadede appen til arrangementet, fordi jeg fortalte om det – og mange har sms’et til mig og fortalt, hvad de har købt gennem appen. Det er sjovt at følge med i.”


Det er ikke kun Susannes omgangskreds, som har været glade for hendes engagement i Too Good To Go - også butikkerne har taget godt imod hende, når hun har hentet sine måltider.


”Mange af butikkerne har været så glade, når jeg kom ned for at hente med. De siger ”Nej, hvor er det godt du kommer”, og ”Tak fordi du er med, så vi ikke bare skal smide det ud.” Og så svarer jeg jo ”Hvor er det dejligt, at I er med!” Så ja, det har bare været én stor solstrålehistorie.”

Sisse Hansen