Hvordan bruger man Too Good To Go?

a month ago
Om du først lige har lært Too Good To Go appen at kende, eller du bare vil blive en endnu bedre til at reducere madspild, så giver vi her 5 gode tips til den bedste oplevelse, når du skal redde en lykkepose og undgå madspild.

1.Lad dig overraske

Du vil aldrig med 100% sikkerhed vide, hvad der er i din pose. Hvis du fx. redder fra en bager, kan du være ret sikker på, at der er brød i lykkeposen - men hvilket brød er en overraskelse. Så nyd det spændende øjeblik, når du åbner din lykkepose og finder ud af, hvad der gemmer sig.


Læs mere om hvad du kan forvente i lykkeposer fra bagerier.

2. Kom til tiden

Både du og forretningen får den bedste oplevelse, hvis du hverken kommer for tidligt eller for sent til afhentning. Du finder afhentningstidspunktet på din kvittering i appen.

3. Swipe din egen kvittering

Når afhentningstidspunktet for din lykkepose starter, vil du kunne se en knap på din kvittering i appen, hvor der står “Swipe ved afhentning”. Det er vigtigt, at en ansat i forretninger ser, at du swiper kvitteringen, men giv dem endelig ikke din telefon. Det er vigtigt, at vi først og fremmest passer på hinanden ved at holde en sikker afstand.

4. Hold dig opdateret

Det kan ske, at forretninger faktisk sælger alle varer, og at de er nødt til at annullere din ordre af overskudsmad. Dét kan du få at vide gennem push-meddelelser - så sørg endelig for at give tilladelse til, at vi må sende dig push-meddelelser. Det gør du ved at trykke “Mere” i appen, så “Min profil” og til sidst “Notifikationer”.

5. Afbestil i god tid

Planer kan ændre sig, og det er der ikke noget galt med. Hvis du har reserveret en lykkepose, som du alligevel ikke kan afhente, så er det muligt at afbestille den. Men sørg for at gøre det mindst 2 timer i forvejen. Så kan lykkeposen reddes af en anden, og du kan få dine penge refunderet.


Har du spørgsmål? Vores team er klar til at hjælpe dig! Bare skriv til os gennem supportcentret i appen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Lea Mosegaard
Marketing Specialist

Download appen

Hent Too Good To Go appen og red dit første måltid i dag! Download til iPhone eller til Android.

App Store
Google Play