Intet madspild på World Food Day

2 years ago

Køb et måltid fra to forskellige forretninger med afhentning d. 16. oktober 2018. Tilbuddet gælder kun for måltider med afhentning d. 16. oktober 2018. Måltiderne skal købes fra to forskellige forretninger i Danmark og fra den samme brugerprofil.

Værdien af det sidst købte måltid må max. være 39.00 kr og refunderes af os efter kampagnen er afsluttet.

Det kan tage op til 30 dage før pengene er tilgængelige på din bankkonto. Tilbuddet kan kun bruges én gang.


Hvorfor?

Hos Too Good To Go arbejdes der hver eneste dag hårdt for at mindske madspild, men d. 16. oktober er målet for os bag madspildsappen, at alt mad bliver reddet. Det er fordi, at der er 821 millioner mennesker i verden som sulter - et faktum som FN bruger World Food Day d. 16. oktober til at sætte ekstra fokus på.


Bag World Food Day er FNs fødevare- og landbrugsorganisation (FAO), der nævner reducering af madspild som en af nøgleløsningerne til bekæmpelse af sult. Og netop mindre madspild er hvor Too Good To Go kan hjælpe bedst til.


Med mere end 1.700 samarbejdspartnere i hele Danmark bliver der i Too Good To Go appen reddet rigtig mange lykkeposer hver dag, men der er stadig poser, hvis indhold ikke ender hjemme på køkkenbordet. Og netop dét kan ikke være rigtigt i en verden, hvor så mange mennesker sulter. Derfor vil vi hos Too Good To Go give hele Danmark mulighed for at redde dobbelt så meget til samme pris d. 16. oktober, så der på World Food Day i Danmark spildes så lidt mad som muligt.


Lær om madspild på skattejagt i efterårsferien

Madspild er et samfundsproblem, som vi alle har et ansvar for at tage stilling til. Men stillingtagen handler om oplysning og viden - og derfor vil Too Good To Go gerne være med til at skabe viden om reducering af madspild blandt befolkningen, bl.a. ved at lære familiens yngste medlemmer om madspild. Too Good To Go afholder derfor til World Food Day en skattejagt, der bliver en sjov og lærerig tur på Frederiksberg, med fokus på, at børnene ikke kun skal gå derfra med en pose overskudsmad, men også en pose ny viden om madspild til brug i fremtiden. Læs mere.


Too Good To Go håber med sin deltagelse til World Food Day at kunne bekæmpe sult gennem information og direkte handling ift. reducering af madspild. Og vi håber, at du har lyst til at være med.

Lea Mosegaard
Marketing Specialist

Download appen

Hent Too Good To Go appen og red dit første måltid i dag! Download til iPhone eller til Android.

App Store
Google Play