Danmarks bedste opskrifter med overskud

Lea Mosegaard

7 months ago

Sammen med Lidl har Too Good To Go i september måned været på jagt efter Danmarks bedste overskudsret - og den skulle langt fra findes blandt professionelle kokke, men selvfølgelig blandt alle de dygtige og kreative hverdagskokke, som hver dag bekæmper madspild ude i de små hjem.

For 250.000 gange er der gennem Too Good To Go-appen reddet og hentet lykkeposer med råvarer fra Lidl, som i teorien er 250.000 gange, at en hverdagskok har skulle været kreativ med lykkeposens indhold, når de kom hjem i køkkenet. Og dét må betyde, at der er lavet mange spændende retter derude! Så med fokus på, at retterne skulle bekæmpe madspild på den ene eller anden måde, har danskerne indsendt deres bedste opskrifter på overskudsretter til os.Alt fra tærter til smørrebrød, pastaretter og desserter er blevet tilmeldt, og der har bestemt ikke været sparet på kreativiteten - derfor har vi ikke bare samlet finaleopskrifterne i et opskrifthæfte, men selvfølgelig også et lille udvalg af de skønne opskrifter, som desværre ikke nåede finalen.

Opskrifthæftet er lavet ud fra tanken om, at når man har med overskudsvarer at gøre, så er det svært at holde sig 100% til en opskrift. Så lad dig inspirere af opskrifterne, men vær ikke bange for at bruge andre råvarer og i det hele taget eksperimentere med opskrifterne. Det er nemlig den slags kreativitet, der danner grobund for de bedste overskudsretter.

Tak til alle jer hverdagskokke, som hver dag er med til at bekæmpe madspild!

Lea Mosegaard

Marketing Specialist