Red grøntsager, øl og økologi i Too Good To Gos nye lokaler

Too Good To Go slår dørene op til vores allerførste butik - og vi har sådan glædet os! “Hvad sker der så der?”, tænker du måske. Det er ikke småting.


Ja, vi kalder det en butik, men det er det jo faktisk ikke helt rigtigt. I hvert faldt ikke i ordets oprindelige forstand. Vores butik kan bedre beskrives som et afhentningssted for varer leveret af grossister, som ikke har deres egen forretningslokaler. Men som har en masse overskudsvarer, de gerne vil afsætte. Bum.


Du skal på forhånd redde en lykkepose med indhold fra en af grossisterne via appen, som så kan hentes i hele Too Good To Go butikkens åbningstid. Poserne vil være pakket på forhånd, så det stadig er overraskende og spændende at afhente en lykkepose.


Da vi stadig har med overskudsmad og lykkeposer at gøre, kan vi stadig ikke forudse, hvad der vil være i poserne fra uge til uge. Derfor varierer posernes indhold som sædvanligt, alt afhængigt af hvad producenterne har til overs.


Altså kan du i vores version af en butik redde overskudsvarer via appen, som så hentes i butikken - i stedet for at hente dem hos producenten eller forhandleren. Det er da smart!


Hvorfor nu det her?

Fordi op mod 40% af madspildet i Europa sker tidligt i værdikæden - faktisk allerede i leddene inden maden lander hos detailhandlen. Det vil sige, at der er et hav af gode madvarer, som forbrugerne indtil nu ikke har haft mulighed for at købe og redde fra at ende i skraldespanden. Og det er helt vanvittigt at tænke på. Derfor synes vi hos Too Good To Go, at det er oplagt at hjælpe grossister med at afsætte deres overskudsproduktioner.


Fra onsdag d. 8. august kl. 18:30 vil du kunne finde de nye profiler i appen og redde overskudsvarer, som så skal afhentes den efterfølgende dag. Herefter vil du kunne redde varer i appen og hente dem den samme dag indenfor butikkens åbningstider, som vil være lange og derfor passe ind i din hverdag. Red alt fra økologiske varer fra Urtekram, grøntsager fra EatGrim, økologisk juice fra Wish, overskudsøl fra Coisbo og meget meget mere. Alt sammen varer, som af den ene eller anden årsag ikke kan sælges i supermarkederne. Det kan være fordi datomærkningen har overskredet supermarkedernes krav om hvornår produkterne må købes og videresælges, eller fordi en etiket er fejltrykt eller sidder skævt.


Men der er altså varer, der er helt i orden og som endnu ikke har nået sin sidste anvendelsesdato. De fejler intet og kan holde sig længe endnu - selv efter sidste anvendelsesdato er overskredet. Læs mere om datomærkning her.


Mødested og læringsunivers

Som en del af vores planer om at sætte en stopper for alt madspild, bliver butikken på Frederiksberg også et mødested og læringsunivers for alle med interesse for reducering af madspild. Både forbrugere og samarbejdspartnere skal være mere end velkommen til at deltage i arrangementer eller komme forbi til en snak om madspild. Sammen kan vi nemlig sætte en stopper for det store spild af gode madvarer.


Og hvis man har brug for et sted at sidde i fred og ro, mens man får ordnet lidt arbejde eller lektierne, så skal du ikke holde dig tilbage. Vi håber i hvert fald, at du har lyst til at kigge forbi! Enten for at hente en lykkepose eller for en god snak om madspild.


Vi ses på Nyelandsvej 21C, Frederiksberg!


Der forventes at være åbent alle ugens dage, og arrangementer offentliggøres løbende på Too Good To Gos Facebook-side


Red varer fra de her seje virksomheder i butikken:

Grøntsager med anderledes form eller størrelse fra EatGrim

Produkter fra Hellmann's, Knorr, Maille og Bertolli til at sætte smag på aftensmaden eller en italiensk middag

Økologiske varer fra Urtekram

Forskellig chai teer fra Miss Bagel

Overskudsvarer som Fredsted te, Castus frugtstænger, Trope frø/nødder og SuperFood fra The Whole Company.

Overskudsøl og -ciders fra Eventyrligt Øl

Økologiske juices fra Wish

Vand med smag fra Level Water

Bæredygtige tang-produkter fra Nordisk Tang

Overskudsblomster fra Flower King

Tørvarer og andre produkter fra Strøm & Svendsen

Oliven- og trøffelolie fra Carl B Feldthusen

Vegansk is fra Chriis

Krydderier fra Kryta

Chokoladebarer fra Magnum

Proteinbarer fra Fulfil

Økologisk te fra Numi

Italiensk Torrone hvid nougat fra Pan Ducale

Birksap fra Natures Drops

Krydderier fra Santa Maria

Madbarer fra Ration Foodbars

Chokolade fra Simply Chocolate

Lea Mosegaard
Marketing Specialist

Download appen

Hent Too Good To Go appen og red dit første måltid i dag! Download til iPhone eller til Android.

App Store
Google Play