Rendyrket madkærlighed - besøg Paris

Paris er ikke til at komme udenom - både når det kommer til skønne kulturoplevelser, flotte grønne områder og - selvfølgelig - det franske køkken. Så hvorfor ikke nyde den franske hovedstad på en spændende og grøn måde, mens du redder franske lykkeposer, som måske byder på fransk gastronomi, som du aldrig har prøvet det før? Derfor har vi bedt vores franske madreddere om at bidrage med tips til, hvordan du får et grønt og oplevelsesrigt ophold i byernes by.

En parisisk slentretur - eller hva'?

Du kommer til at gå rigtigt mange kilometer i Paris. Det er uundgåeligt, men bestemt ikke et problem, fordi man heletiden er underholdt. Kig op og nyd de smukke huse og historiske bygninger, som er overalt i byen. Men man bliver sulten af at gå! Derfor anbefaler vi, at du henter en lykkepose hos Eric Kayser, som du kan nyde til frokost. De har flere forretninger spredt ud over byen, så der er gode chancer for at finde en i nærheden. 

Hvis du ikke er til lange gåture, eller bliver træt i benene halvvejs, så er et andet rigtigt godt tip at leje en cykel eller et elektrisk løbehjul. Det er en fantastiske dejlig måde at opleve byernes by på, hvis du ikke orker at gå. Du kan selvfølgelig også benytte en god, gammel kending, den parisiske metro, men det er jo lidt ærgerligt at befinde sig i undergrunden, når vejret er strålende - og det er det selvfølgelig, når du er der.

Grønne områder i lange baner

Al den faren rundt, kan man blive lidt udmattet af. Så hvorfor ikke nyde en dejlig pause i en af Paris' skønne parker? Der er et hav af dem, men parkerne Montsouris, Jardin du Luxembourg og Villette er perfekte til en picnic i solen. 

Og hvad skal du spise, mens du nyder solens stråler? Du kan hive Too Good To Go appen frem og finde dig et lækkert fransk måltid i nærheden, og ellers (selvom det ikke er typisk fransk) så anbefaler mange af vores brugere, at du tager et smut forbi Sushi Shop. De findes også overalt i Paris - og der er nok til et festmåltid!

Du kan også runde en af de mange smukke pladser i byen, fx. Place des Vosges, eller besøge det hippe område Batignolles, den moderne eventyrby Les Grands Voisins, der er placeret i en gammel hospitalsbygning, eller det smukke og spændende REcyclerie. Alle sammen steder, der bestemt er et besøg værd, og som har hver sit fokus på bæredygtige levemåder. 


Slut dagen af med den skønneste udsigt

Siger navnet La Tour d'Argent dig noget? La Tour d'Argent er med sin fantastiske udsigt over byen og sine udsøgte retter en ikonisk restaurant i Paris, som bestemt er et besøg værd. Når du ikke forbi, kan du i stedet besøge restaurantens bageri La Boulangerie de la Tour. Her kan du alligevel få en lille smagsprøve på La Tour d'Argents fantastiske gastronomiske evner.

Og du kan umuligt nå alt i Paris på én dag! Så tag dig tid til at slentre rundt i byernes by, mens du i ny og næ finder din app frem og tjekker de lokale muligheder for dejlig overskudsmad. Vi lover, at du kommer til at få en oplevelse, du sent vil glemme. 

Parisernes insider-tips til gode Too Good To Go steder:

  • Jojo & Co - de dejligste franske kager på enten Rue Bourdaloue eller Marché Beauvau Place d'Aligre
  • Opoa - glutenfrie kager, brioche, købmandsvarer, juices og økologiske grøntsager på 30 Rue Albert Thomas
  • Les Belles Envies - de smukkeste konditorkager på 17 Rue Poncelet
Laetitia Ramé
Brand Manager

Download appen

Hent Too Good To Go appen og red dit første måltid i dag! Download til iPhone eller til Android.

App Store
Google Play