Tre seje kvinder deler ud af deres bedste madspildstips

2 years ago

Hjerter der banker passioneret for bæredygtighed og en grønnere planet kan vi slet ikke stå for - og det var lige netop dét vi oplevede under vores dage i Aalborg, Aarhus og på Frederiksberg under FNs Bæredygtighedsuge i starten af juni. Passion fra alle de skønne madspildsreddere, som vi talte med i byerne og som delte deres bedste madspildstip med os - heriblandt tre skønne influencers fra hhv. Aalborg og København.


Se interviews med zero waster Gittemarie, klimaaktivist Emma Slebsager og kogebogsforfatter Almedina B. Boskailo herunder og bliv inspireret af deres skønne råd om reste-retter, zero waste-levestilen og hvordan man bedst undgår madspild i en travl hverdag.


Gittemary - Zero waste-blogger

I Aalborg havde vi fornøjelsen af at spise overskudsbrunch fra Scandic med Gittemarie, som er foredragsholder og har bloggen gittemary.com. Gittemarie er zero waster og beskæftiger sig til dagligt med formidling af netop dét.


Magen til passion og dedikation for en mere bæredygtig livsstil skal man lede længe efter - se interviewet herunder og find blandt andet ud af hvordan Gittemarie gør sit aller yderste for at undgå madspild.
Følg Gittemarys blog og læs hvordan det gik, da Gittemarie udelukkende spiste overskudsmad fra Too Good To Go i en uge.


Almedina B. Boskailo - Kogebogsforfatter og madblogger

Til sine over 28.000 Instagram-følgere formidler Almedina visionen om sundere hverdagsmad - som ofte bliver i den sukker- og glutenfri kategori. Almedina besøgte Too Good To Gos stand i Aalborg til en snak om at inkorporere reduceringen af madspild i dagligdagens madlavning.


Almedinas hang til en mere bæredygtig verden afspejles i høj grad i indkøbsvaner og planlægning af måltider - få tips og tricks i interviewet herunder.Følg Almedina på Instagram.


Emma Slebsager - Madblogger og klimaaktivist

Som madblogger, klimaaktivist, relativt nybagt mor og medstifter af bæredygtighedsfællesskabet Sustain Daily har Emma Slebsager mange jern i ilden.


I sin færd mod et grønnere liv har Emma været med til at stifte det bæredygtige fællesskab Sustain Daily. Emma fortæller om det digitale og trykte medie; “Sustain Dailys mission er at inspirere folk til at leve mere bæredygtigt ved blandt andet at formidle budskaberne på en smuk måde. Vi forsøger at gøre op med idéen om, at et bæredygtigt liv er kedeligt og at der er mange ting, som man ikke kan - for det er bestemt ikke rigtigt. Sustain Daily tager dig i hånden og viser, at det ikke er kedeligt at leve bæredygtigt og giver bud på, hvordan man trinvis kan gøre sin dagligdag lidt mere grøn.”


Emmas projekter er vigtige og interessante. Så på den skønneste solskinsdag spiste vi overskudsbrunch med Emma på Hotel Skt. Petri i København, hvor hun blandt andet fortalte om sin yndlings reste-ret og hvordan man kan prøve at undgå madspild, når man har et lille barn - som måske ikke kan lide alt.


Se med herunder og bliv inspireret af Emma Slebsagers mange gode idéer.Følg Emma Slebsagers blog og på Instagram.


Læs mere om Sustain Daily

Lea Mosegaard
Marketing Specialist

Download appen

Hent Too Good To Go appen og red dit første måltid i dag! Download til iPhone eller til Android.

App Store
Google Play