Forbrugsfesten hvor man ikke kan komme til for endeløse tilbud og iver efter at spare mest muligt. Vi sammenligner overforbruget til Black Friday med kampen mod madspild på vores blog - og opfordrer til et alternativ i den grønnere ende af farveskalaen.
Lea Mosegaard
Det er tid til at Halloween-(u)hygge! Men efter at have udhulet, hakket og skåret dit Halloween-græskar helt perfekt, står man der med en masse græskar-indmad. Find ud af hvordan du kan bruge indmaden fra de store orange græskar.
Lea Mosegaard
D. 16. oktober er World Food Day - en dag dedikeret til ekstra fokus på bekæmpelse af sult. Derfor vil vi hos Too Good To Go have hele Danmark til at hjælpe med at redde alt mad i appen på World Food Day.
Lea Mosegaard
“Hvad i alverden skal jeg stille op med majs, ærter og perlebyg?” Måske du kæmper med at finde på opskrifter, der inkorporerer de dagligvarer, du har reddet via Too Good To Go? Vi har buddet på en smart løsning.
Lea Mosegaard
Red overskudsmad, dyrk tomater på altanen eller tag det bæredygtige valg, når du indretter dit køkken. Vi giver lidt tips og tricks til, hvordan du kan gøre dine valg i køkkenet mere bæredygtige.
Lea Mosegaard
I sit samarbejde med Too Good To Go er det blevet nemmere for SushiMania at reducere sit spild, selvom sushikæden altid har været bevidst om vigtigheden af de bæredygtige valg. Læs hvad SushiMania gør for at være med til at sikre en grønnere fremtid.
Lea Mosegaard
Kom med Too Good To Go, Food Club, Eat Grim, Fødevarebanken og Rub & Stub til stort tag-selv-bord og frokost med overskud under årets Copenhagen Cooking & Food Festival.
Lea Mosegaard
Selvom du kan se kagerne stå i kølemontret, når du henter din lykkepose fra den lokale bager, så ender de ikke altid i posen. Find ud af hvordan det kan være i blogindlægget her.
Lea Mosegaard
Find inspiration til brug af kaffegrums og brugte teposer, så de ikke behøver ende i skraldespanden.
Lea Mosegaard
Under FNs Bæredygtighedsuge i juni besøgte teamet bag Too Good To Go Aalborg, Aarhus og Frederiksberg, hvor vi fik mulighed for at tale med tre super seje kvindelige bloggere om deres forhold til madspild. Se interviews med zero waster Gittemary, klimaaktivist Emma Slebsager og kogebogsforfatter Almedina B. Boskailo.
Lea Mosegaard
I denne blogpost kan du læse mere om en splinterny funktion i vores app, som vi har glædet os til at dele med dig.
Lea Mosegaard
Mangler du nogle gange inspiration til, hvordan du skal bruge indholdet af lykkeposen? Vi har samlet lidt tips og tricks til dig her.
Lea Mosegaard
Få tips til, hvordan du nemt kan få fingrene i den gode overskudsmad fra de mange forretninger, der er med i Too Good To Go.
Sisse Hansen
Mangler du nogle gange inspiration til aftensmaden? Og vil du gerne mindske dit madspild? Så er du landet det rigtige sted. Vi har nemlig fundet 5 videoer med tips til at få det meste ud af din mad.
Sisse Hansen
Et rodet køleskab kan være medvirkende til, at du mister overblikket og derfor smider en masse mad ud. Få her 5 enkle tips til at holde styr på dit køleskab.
Sisse Hansen
Ved du egentlig, hvor mange bananer vi smider ud i Danmark hvert år? Det korte svar - alt for mange! Få tips og tricks til, hvordan du kan få brugt dine bananer, så de ikke ender i skraldespanden.
Sisse Hansen
Hvis du ikke tænker så meget over madspild i det daglige, kan det måske være svært at finde ud af, hvor du skal starte. Hvis du gerne vil i gang med at reducere dit madspild, får du her 5 enkle råd, så du kan komme godt i gang.
Sisse Hansen

Download appen

Hent Too Good To Go appen og red dit første måltid i dag! Download til iPhone eller til Android.

App StoreGoogle Play