Bliv en del af Too Good To Go

Vi finder den helt rigtige løsning til dig

Som medlem af inco har du nu mulighed for at prøve Too Good To Go helt uforpligtende i et år! Du slipper nemlig for at betale administrationsgebyr det første år, hvis du tilmelder dig inden 6. oktober 2019.

Udfyld formularen eller ring på: 26840099 og lad os sammen finde den løsning der passer bedst til din forretning.

Bliv partner


Fordele

- Du vil få en grønnere profil ved at mindske madspild

- Du tjener penge på varer, du normalt smider i skraldespanden

- Too Good To Go giver en unik eksponeringsmulighed blandt 1,5 millioner brugere af appen

- Du får mulighed for nye kunder i din forretning

- Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig alle ugens dage


Sådan fungerer det

Too Good To Go er en app, der bekæmper madspild ved at forbinde din forretning med vores kunder.

Konceptet er super simpelt og kan køre automatisk. Kunderne køber jeres overskydende mad gennem appen og afhenter det i et tidsrum, som du bestemmer. I pakker varerne og godkender kundernes kvittering, som de viser jer på deres smartphones, når de afhenter maden.

I tjener penge på varer, der hidtil er endt helt uden fortjeneste. Sammen fastsætter vi en pris, hvoraf Too Good To Go tager et gebyr pr. måltid solgt. Dette gebyr varierer alt efter, hvilken pris vi beslutter os for. Herudover har Too Good To Go et årligt administrationsgebyr på 299 kr., som du, som medlem af inco, undgår at betale ved at tilmelde din forretning inden 6. oktober 2019.


Gør en forskel

Den uappetitlige sandhed er, at 1/3 af al mad spildes. Alene i Danmark smider danskerne mere end 700.000 ton mad ud i skraldespanden hvert år. Du kan være med til at ændre denne kedelige statistik. Du kan gøre en forskel for miljøet, der også gør kunderne glade - alt imens du tjener penge på varer, du normalt smider ud. 

Med Too Good To Go bliver du en del af et fællesskab på mere end 1.5 millioner madspildsreddere og 2200 forretninger i Danmark, som indtil videre har reddet over 3,6 millioner måltider fra at blive spildt. 


Med din indsats kan vi nå endnu længere i kampen mod madspild.
Vær med til at mindske madspild