Universiteter

Universitetsudfordringer

Vi modtager hver eneste måned rigtig mange henvendelser fra studerende fra forskellige universiteter i hele verden. Oftest vil de studerende gerne have hjælp til at løse en bestemt opgave, skrive en bacheloropgave, et speciale eller til at gennemføre forskning.

Vi er virkelig glade for at blive anset som en god kilde til viden om spild og som et interessant bæredygtigt eksempel. Men vi er også meget selektive med de grupper af studerende, som vi vælger at støtte samt deres forskning. Vi vil være sikre på, at den tid vi investerer i samarbejder går hånd i hånd med de det, vi arbejder med i virksomheden.

For nemt at kunne forstå hvordan vi kan støtte universitetsstuderende, har vi opdelt de almindelige cases, vi modtager, ind i tre kategorier. Vi har også samlet de mest hyppige emner og spørgsmål fra de forskellige kategorier.Forretningsudvikling

Der er mange måder, hvorpå vi kan forbedre vores virksomhed, men det er et meget komplekst felt. Mange studerende ønsker at udvikle en udvidelsesplan for Too Good To Go i nye lande eller udvikle nye forretningslinjer, der kan komplimentere det, vi allerede laver. Normalt hverken modtager eller bruger vi disse forslag, da vi allerede har teams, der arbejder med disse emner.

Men der er mange emner, som vi er interesserede i at høre mere om fra studerende. Nemlig hvis problemstillingen holder vand og de studerende er arbejdsomme og engagerede. Fx:

Madindustriens fremtid

 • Hvordan kan Too Good To Go forme fremtiden for spild i madindustrien?

 • Hvad er globalt set de største trends indenfor mad, og hvordan bør Too Good To Go positionere sig i forhold til disse?

Nye samarbejdsmodeller

 • Hvordan bruger vi vores rolle som en autoritet indenfor madspild til at skabe nye og værdifulde forslag samt muligheder for samarbejdspartnere?

 • Hvilke slags modeller og samarbejder skal vi tilbyde igennem de næste år?

Bæredygtige forretningsmodeller

 • Hvordan kan en bæredygtig virksomhed være en god virksomhedscase?

 • Hvad er drivkræfterne bag en win-win-win situation?


Innovation og teknologi

Dybest set er vi en tech-virksomhed, men ikke alle vores tiltag er teknikbaseret. Mange studerende vil gerne analysere vores teknologis virkning på samfundet, og foreslå gode måder at anvende vores teknologi og UX på.

Her er nogle emner, som vi altid er interesserede i at høre om, hvis idéerne er gode og de studerende er arbejdsomme og engagerede:

Teknologi til fremtiden  

 • Hvordan kan Too Good To Go bruge teknologi til at inspirere og styrke fremtidens generationer med missionen om at skabe en større respekt for mad, og skabe mere bevidsthed og proaktivitet ift. reducering af madspild?
 • Hvad er de største tekniske udfordringer i i-lande?

Gamification 

 • Hvordan kan Too Good To Go undervise 4-12-årige om madspild og nå den næste generation på et tidligt stadie?
 • Hvordan kan Too Good To Go gennem teknologi og spil inddrage forbrugere mod et bæredygtigt formål?Branding og marketing

Vores brand følges af millioner af mennesker. Studerende vil normalt gerne arbejde med at analysere vores publikum, forbrugernes motivation og brand-genkendeligheden.

Men der er en række udfordringer, som kunne være interessant at se på, fra andre vinkler:

Brandudvidelse

 • Hvordan kan Too Good To Go øge opmærksomhed om sit brand, produkt og madspildsproblematikken gennem marketingsaktiviteter?

 • Hvad kunne være prioriteterne og strategier for brandet henover et år på et nyt marked?
 • Hvordan kan Too Good To Go være med til at skabe en global og effektfuld bevægelse mod madspild?

Indflydelse 

 • Hvordan kan vi måle Too Good To Go’s lokale indvirkning på både reducering af madspild og oplysning omkring madspildsproblematikken?

Marketingviden

 • Hvordan kan vi lære mere om vores forbrugere og samarbejdspartnere, så vi kan forbedre vores markedsføring?

 • Hvad er hoveddrivkraften bag brugen af bæredygtige brands?
 • Hvorfor vælger virksomheder at investere i CSR (Corporate Social Responsibility - Socialt ansvar for virksomheder)?
Vil du gerne lave et projekt med os?

Det her er din chance for at vise os, hvad du ved, flekse din forskning og innovative evner samt tænke over forskellige løsninger til en bedre fremtid.

Før du kontakter os, bør du kigge vores FAQ-side igennem, hvor du kan finde svar på de hyppigt stillede spørgsmål, vi modtager fra studerende.


Gå til FAQ


Fortæl os om dit projekt ved at sende en e-mail til [email protected]. Venligst indkludér informationer om, hvem du er, dit universitet, dit studieområde samt hvilke emner du har arbejdet med. Vi vil læse din forespørgsel igennem og vende tilbage til dig.