MEDIEBANK
PRESSEMEDDELELSER
- Madspildsskolen: Få styr på disse madmyter og mindsk dit madspildOctober 21, 2022
- Spansk tortilla med tomatpesto og friterede løg: Nanna vinder DM i overskudsretterOctober 12, 2022
- Madspildsskolen blæser til kamp mod spild i fem danske byerOctober 7, 2022
- Nu kan danskerne hente overskydende drikkevarer landet overOctober 2, 2022
- Too Good To Go er den 7. mest downloadede mad- og drikkeapp på verdensplanSeptember 21, 2022
- Ny funktion i madspildsapp gør det nemmere at holde styr på budget og klimaaftrykSeptember 16, 2022
- Madspild, folkeskoleelever og en landsholdskok: Lidl og Too Good To Go afholder børneevent i forbindelse med årets DM i overskudsretterSeptember 1, 2022
- Too Good To Go og Aldi udgiver opskriftshæfte mod madspildAugust 29, 2022
VORES HISTORIE
Ingen kan lide at se mad gå til spilde. Alligevel er madspild blevet så normalt, at det nærmest er blevet en accepteret del af hverdagen.
Faktum er, at mere end 1/3 af alt mad ender i skraldespanden, og at madspild er en af de helt store klimasyndere. Store skovområder ryddes for at dyrke afgrøder, som aldrig bliver spist, og faktisk kan mellem 8-10 procent af alle udledte drivhusgasser henføres direkte til madspild.
Ideen om at bruge teknologi som bindeled mellem mennesker startede her i Danmark og blev hurtigt samlet op af en række iværksættere rundt omkring i Europa.
I dag er Too Good To Go-appen verdens største markedsplads for overskudsmad. Den forbinder forbrugere med forretninger, som har mad i overskud, så den bliver spist frem for at ryge i skraldespanden. På den måde får brugerne lækre måltider til gode priser, forretningerne når ud til nye kunder og øger indtjeningen, og vi sparer planeten for unødigt affald. Dét er da win-win-win.
Når du redder mad via Too Good To Go, er du med til at gøre en forskel. En verden uden madspild er nemlig et meget bedre sted at leve - og sammen kan vi få det til ske.