Too Good To Go og Arla Food Fest inviterer til fællesspisning i Aarhus og København

4 måneder siden

Der lagt i ovnen til folkefest, når Too Good To Go byder på langbordsmiddag i forbindelse med Arla Food Fest 2019. Menuen bliver fremtryllet af Rub & Stub og bygger - naturligvis - på overskudsråvarer.

Overskudsråvarer? Altså, som i gammel mad?

Nej, overskudsråvarer vil sige råvarer, som af den ene eller anden grund ikke længere kan sælges i forretningerne. Måske nærmer de sig udløbsdatoen, måske er der fejl på etiketten. Råvarerne i sig selv fejler intet, og når Rub & Stub får fingrene i dem, er der udsigt til gourmet på folkekøkken-måden.

Rub & Stub er en socialøkonomisk virksomhed, som arbejder for at promovere en mere bæredygtig madkultur med særligt fokus på madspildsreduktion. Og mindre madspild er lig med Too Good To Go, som har specialiseret sig i salg af overskudsvarer fra både forhandlere og producenter via app, webshop og en fysisk butik på Frederiksberg.

Sammen vil de to virksomheder i år arrangere fællesmiddag til Arla Food Fest 2019, som både finder sted i Søndermarken på Frederiksberg og på Tangkrogen i Aarhus. Too Good To Go leverer ingredienserne sammen med bl.a. Arla, og Rub & Stub kreerer menuen.

De besøgende kan glæde sig til et brag af en festmiddag med masser af hygge og en madspildsquiz med chance for gode præmier. Indtægterne fra billetsalget går til til Arla Fondens MADlejr.

Hvor og hvornår?

I København går det løs lørdag d. 31/8 kl 17.00 i workshopteltet på sportsplænen i Søndermarken, Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg. Køb billet her.

I Aarhus finder fællesmiddagen sted lørdag d. 7/9 kl. 17.00 i workshopteltet på Tangkrogen, Marselisborgvej 2, 8000 Aarhus C. Køb billet her.

For yderligere information

Tanja Møller Andersen, PR-ansvarlig for Too Good To Go, tlf. 81 77 37 18, e-mail: [email protected]

Læs mere om Too Good To Go 
Læs mere om Rub & Stub 
Læs mere om Arla Food Fest