Velgørenhed

Hos Too Good To Go kæmpes kampen mod madspild samtidig med, at vi ønsker at støtte organisationer med øje for velgørenhed.

Gennem indsamling og donationer fra brugerne af appen engagerer Too Good To Go sig i organisationer med fokus på socialt udsatte og bekæmpelse af madspild.

Projekt Hjemløs og Kofoed Kælder:

Halvdelen af donationerne fra appen gik i 2016/2017 ubeskåret til den almenvelgørende forening Projekt Hjemløs, som hver weekend serverer hjemmelavet mad til Københavns hjemløse. De resterende 50% af donationerne gik til Kofoed Kælder, der er et kontaktsted for unge hjemløse i København.

Se indsamlingsregnskabet for 2016/2017

FødevareBanken:

I 2017/2018 gik donationerne til FødevareBanken, en non-profit organisation som bekæmper madspild og madfattigdom i Danmark. 

Se indsamlingsregnskabet for 2017/2018

Stop Spild Af Mad:

Donationerne for året 2018/2019 gik til non-profit organisationen Stop Spild Af Mad. En frivillig forbrugerbevægelse, som kæmper mod madspild og siden 2008 har medvirket til at bringe massivt fokus på madspild og opnået en lang række resultater i både Danmark og i samarbejde med regeringen, EU, Norden og FN. Ved at donere penge til Stop Spild Af Mad hjalp du både med at fastholde madspild på danskernes dagsorden fra jord til bord - og også Danmarks udsatte børn og voksne med god gratis overskudsmad.

Se indsamlingsregnskabet for 2018/2019

FødevareBanken:

For året 2019/2020 går donationerne til non-profit organisationen FødevareBanken. FødevareBanken bekæmper madspild og madfattigdom i Danmark, ved at modtage overskudsvarer direkte fra fødevareindustrien og derefter fordeler varerne på knap 300 varmestuer og væresteder, hvor socialt udsatte kan få glæde af dem.