BEKÆMP MADSPILD

1/3 af al mad smides ud. Det vil vi lave om på. Vil du også? Download Too Good To Go og spis god mad med god samvittighed.

App StoreGoogle Play

Sådan virker Too Good To Go

Chevron right icon

Download

Hent appen gratis til din smartphone eller tablet og kom i gang i dag

Chevron down icon
Chevron right icon

Find

Find en forretning i nærheden af dig og bestil dit måltid i appen

Chevron down icon

Nyd

Nyd din mad med god samvittighed - du har været med til at mindske madspild

Få svar på dine spørgsmål

Too Good To Go er en app, hvor du kan købe overskydende mad fra restauranter, bagerier, supermarkeder mv. til en reduceret pris. Du bestiller og betaler gennem appen og henter maden i forretningen.

Appen er gratis at downloade, men du skal naturligvis betale for maden. Det koster som regel mellem 20 og 40 kroner, og du sparer altid minimum 50% af originalprisen.

Der er et bredt udvalg af forretninger med i Too Good To Go, så du kan finde alt fra sandwich, sushi og salater til bagerbrød, kager og dagligvarer, som forretningerne har til overs omkring lukketid.

Det er simpelt. Send os en mail på [email protected] og så kontakter vi dig så snart som muligt.

Download Too Good To Go appen og opret en konto. Når du er logget ind, får du automatisk vist de forretninger, som er tættest på dig. Vælg, hvad du har lyst til og betal gennem appen. Tag til forretningen på det angivne tidspunkt og vis personalet din kvittering i appen. Du får nu din mad, som du kan spise med god samvittighed.

Hvad er Too Good To Go?

Too Good To Go er en app, hvor du kan købe overskydende mad fra restauranter, bagerier, supermarkeder mv. til en reduceret pris. Du bestiller og betaler gennem appen og henter maden i forretningen.

Mission

Hvert år smider vi 1/3 af al mad væk. Hos Too Good To Go vil vi reducere madspild verden over. Vi bekæmper madspild ved at hjælpe fødevareforretninger med at sælge deres overskydende mad gennem vores app.

Vision

Hos Too Good To Go drømmer vi om en verden, hvor mad bliver spist og ikke går til spilde. Det vil komme både forretninger, kunder og miljøet til gode. Forretningerne tjener ekstra på hvad der før var spild, forbrugerne får et godt måltid til en stærkt reduceret pris, og miljøet belastes væsentligt mindre grundet reduceret CO2-udledning. Vi vil gøre vores for at stoppe madspild - vil du være med?