Presse

Find kontaktinfo, billeder, pressemeddelelser og relevante artikler om Too Good To Go

Folkene i front

De taler om os:

Ny portal vil stille unges sult efter viden om madspild - og ramme voksne med slatne madkundskaber
11 dage siden
FN’s klimapanel har konkluderet, at mellem 25 og 30 procent af alle verdens fødevarer går tabt, hvilket gør madspild til et enormt miljøproblem. For at gøre forbrugere bevidste om emnet så tidligt som muligt lancerer virksomheden Too Good To Go nu en uddannelsesportal, der skal oplyse børn og unge om madspild.
Supermarkeder får skældud af kunderne for at smide mad ud
en måned siden
Danskerne er vilde med at købe datovarer. Også hos firmaet Too Good To Go, som lancerede en madspildsapp i 2016, oplever man datovare-trenden. Alene sidste år blev appen downloadet af lidt under en halv million danskere, hvilket svarer til en stigning på 33 procent i forhold til året før.
Mette Lykke: "Passionen er helt afgørende for at jeg sidder her nu"
en måned siden
Too Good To Go-direktør Mette Lykke er gladest de dage, hvor hun ikke sidder i møde fra morgen til aften. Hun har lært, at man ikke behøver at være den mest ekstroverte person for at være leder, men at hun kan være det på sin egen måde.
Thise Mejeri vil stoppe mælkespild
2 måneder siden
Thise Mejeri har lanceret nye datomærkninger. Initiativet er taget i samarbejde med Too Good To Go. Se indslag på TV Midtvest (4.52 - 5.11).
Too Good To Go vil tredoble toplinje med kantinesats
3 måneder siden
Mette Lykke og madspildsappen Too Good To Go håber på at kunne tredoble omsætningen i 2019, hvor lancering i fem nye lande samt en satsning på kantinemad skal være med til at føre selskabet frem.
Mette Lykke efterlyser øget klimabevidsthed
3 måneder siden
Klimaet skal langt højere op på dagsordenen. Det mener i hvert fald Mette Lykke, som er adm. direktør i Too Good To Go. For selvom der under valgkampen har været et forholdsmæssigt stort fokus på den grønne dagsorden med både klimamarch og valgplakater.
Iværksætternes ønskeseddel til politikerne: Mette Lykke vil have madspild på dagsordenen
4 måneder siden
I valgkampen fyger det i øjeblikket med løfter om, hvordan de forskellige partier vil bruge vores skattepenge. Der bliver til gengæld ikke talt så meget om, hvordan værdierne skabes. Så hvad ønsker nogle af dem, der skaber værdierne i vores samfund, sig af politikerne?
Mette Lykke og Too Good To Go hædres: Hotteste vækstvirksomhed i Europa
4 måneder siden
Mette Lykke og holdet bag madspildsappen Too Good To Go er i fuld fart frem, og det bliver bemærket rundtom i Europa.
Too Good To Go lancerer webshop
6 måneder siden
Priser og udvalg vil være det samme på webshoppen som i virksomhedens fysiske butik i Frederiksberg i København.
Første fysiske butik slog dørene op i sommer: Nu åbner Too Good To Go en webshop
6 måneder siden
Juicekartoner, der nærmer sig sidste salgsdato, baconchips i forkert emballage eller måske lasagneplader, der har overskredet den dato, hvor produktet er bedst. Fremover skal det og meget mere være muligt at købe på nettet.