Presse

Find kontaktinfo, billeder, pressemeddelelser og relevante artikler om Too Good To Go

Folkene i front

Udvalgt omtale:

Nyt hus vil bekæmpe madspil: "Som min mor gjorde, da jeg voksede op på landet"
2 måneder siden
Halvdelen af al madspild sker hjemme i de private husholdninger. Det vil folkene bag Too Good To Go Huset på Frederiksberg lave om på.
Kronik: Har du husket at smide mindre mad ud i dag?
2 måneder siden
Vi danskere vil gerne leve bæredygtigt. Og vi vil være med til at sikre en bæredygtig fremtid. Det skinner igennem i en ny undersøgelse, som Mejeriforeningen har fået udarbejdet. Her siger f.eks. 80 pct. af danskerne, at det er vigtigt at spise bæredygtigt. Kronik af Merete Myrup, ernæringschef, Mejeriforeningen, og Heidi Boye, landechef, Too Good To Go
Mette Lykke: Vi smider en tredjedel af vores mad ud, og det giver ingen mening!
2 måneder siden
Mette Lykke, administrerende direktør i Too Good To Go, er vokset op med en sund vestjysk respekt for ting og råvarer. Men det var et tilfældigt møde i en bus, der gjorde bekæmpelse af madspild til en mission for iværksætteren og erhvervskvinden. Det handler om at redde maden, men også om at ændre hele vores mindset.
Ny portal vil stille unges sult efter viden om madspild - og ramme voksne med slatne madkundskaber
3 måneder siden
FN’s klimapanel har konkluderet, at mellem 25 og 30 procent af alle verdens fødevarer går tabt, hvilket gør madspild til et enormt miljøproblem. For at gøre forbrugere bevidste om emnet så tidligt som muligt lancerer virksomheden Too Good To Go nu en uddannelsesportal, der skal oplyse børn og unge om madspild.
Supermarkeder får skældud af kunderne for at smide mad ud
4 måneder siden
Danskerne er vilde med at købe datovarer. Også hos firmaet Too Good To Go, som lancerede en madspildsapp i 2016, oplever man datovare-trenden. Alene sidste år blev appen downloadet af lidt under en halv million danskere, hvilket svarer til en stigning på 33 procent i forhold til året før.
Thise Mejeri vil stoppe mælkespild
5 måneder siden
Thise Mejeri har lanceret nye datomærkninger. Initiativet er taget i samarbejde med Too Good To Go. Se indslag på TV Midtvest (4.52 - 5.11).
Too Good To Go vil tredoble toplinje med kantinesats
6 måneder siden
Mette Lykke og madspildsappen Too Good To Go håber på at kunne tredoble omsætningen i 2019, hvor lancering i fem nye lande samt en satsning på kantinemad skal være med til at føre selskabet frem.
Iværksætternes ønskeseddel til politikerne: Mette Lykke vil have madspild på dagsordenen
6 måneder siden
I valgkampen fyger det i øjeblikket med løfter om, hvordan de forskellige partier vil bruge vores skattepenge. Der bliver til gengæld ikke talt så meget om, hvordan værdierne skabes. Så hvad ønsker nogle af dem, der skaber værdierne i vores samfund, sig af politikerne?
Mette Lykke og Too Good To Go hædres: Hotteste vækstvirksomhed i Europa
7 måneder siden
Mette Lykke og holdet bag madspildsappen Too Good To Go er i fuld fart frem, og det bliver bemærket rundtom i Europa.
Too Good To Go lancerer webshop
9 måneder siden
Priser og udvalg vil være det samme på webshoppen som i virksomhedens fysiske butik i Frederiksberg i København.