Presse

Find kontaktinfo, billeder, pressemeddelelser og relevante artikler om Too Good To Go

Folkene i front

Udvalgt omtale:

Dansk iværksættersucces skal lære amerikanerne at undgå madspild
5 months ago
Too Good To Go udvider og går ind i USA. Fremover skal amerikanerne også kunne købe billigere måltider fra deres lokale restauranter eller supermarkeder lige inden lukketid. Den danske iværksættersucces Too Good To Go, der allerede findes i 13 lande, er nemlig på vej ind på endnu et marked.
Verdensmål tiltrækker talent: Mette Lykke kastede sig ud i noget »helt åbenlyst«
5 months ago
Bølgen af startups, der udspringer af FNs verdensmål, har nemmere ved at tiltrække talentfulde medarbejdere, lyder det fra flere aktører i dansk erhvervsliv. I Too Good To Go oplever adm. direktør Mette Lykke en stigning i antallet af gode ansøgninger.
Nyt hus vil bekæmpe madspil: "Som min mor gjorde, da jeg voksede op på landet"
8 months ago
Halvdelen af al madspild sker hjemme i de private husholdninger. Det vil folkene bag Too Good To Go Huset på Frederiksberg lave om på.
Kronik: Har du husket at smide mindre mad ud i dag?
8 months ago
Vi danskere vil gerne leve bæredygtigt. Og vi vil være med til at sikre en bæredygtig fremtid. Det skinner igennem i en ny undersøgelse, som Mejeriforeningen har fået udarbejdet. Her siger f.eks. 80 pct. af danskerne, at det er vigtigt at spise bæredygtigt. Kronik af Merete Myrup, ernæringschef, Mejeriforeningen, og Heidi Boye, landechef, Too Good To Go
Mette Lykke: Vi smider en tredjedel af vores mad ud, og det giver ingen mening!
8 months ago
Mette Lykke, administrerende direktør i Too Good To Go, er vokset op med en sund vestjysk respekt for ting og råvarer. Men det var et tilfældigt møde i en bus, der gjorde bekæmpelse af madspild til en mission for iværksætteren og erhvervskvinden. Det handler om at redde maden, men også om at ændre hele vores mindset.
Ny portal vil stille unges sult efter viden om madspild - og ramme voksne med slatne madkundskaber
9 months ago
FN’s klimapanel har konkluderet, at mellem 25 og 30 procent af alle verdens fødevarer går tabt, hvilket gør madspild til et enormt miljøproblem. For at gøre forbrugere bevidste om emnet så tidligt som muligt lancerer virksomheden Too Good To Go nu en uddannelsesportal, der skal oplyse børn og unge om madspild.
Supermarkeder får skældud af kunderne for at smide mad ud
10 months ago
Danskerne er vilde med at købe datovarer. Også hos firmaet Too Good To Go, som lancerede en madspildsapp i 2016, oplever man datovare-trenden. Alene sidste år blev appen downloadet af lidt under en halv million danskere, hvilket svarer til en stigning på 33 procent i forhold til året før.
Too Good To Go vil tredoble toplinje med kantinesats
a year ago
Mette Lykke og madspildsappen Too Good To Go håber på at kunne tredoble omsætningen i 2019, hvor lancering i fem nye lande samt en satsning på kantinemad skal være med til at føre selskabet frem.
Mette Lykke og Too Good To Go hædres: Hotteste vækstvirksomhed i Europa
a year ago
Mette Lykke og holdet bag madspildsappen Too Good To Go er i fuld fart frem, og det bliver bemærket rundtom i Europa.
Too Good To Go lancerer webshop
a year ago
Priser og udvalg vil være det samme på webshoppen som i virksomhedens fysiske butik i Frederiksberg i København.