PRESSE

Lidt om os, hvad vi gør i kampen mod madspild og vores billedarkiv

Mediearkiv

Billeder, portrætter, logoer og... foodles!

Kontakt

Hvem vi er, og hvordan du kontakter os

MEDIEARKIV

LOGO

Alle versioner samt guide til brug af logo og brand.

Billeder

Pressebilleder og medarbejderportrætter

Vores historie

Ingen kan lide at se mad gå til spilde. Alligevel er madspild blevet så normalt, at det nærmest er blevet en accepteret del af hverdagen. 

Faktum er, at 1/3 af alt mad ender i skraldespanden, og at madspild er en af de helt store klimasyndere. Store skovområder ryddes for at dyrke afgrøder, som aldrig bliver spist, og faktisk kan mellem 8-10 procent af alle udledte drivhusgasser henføres direkte til madspild.

Det kan vi ikke holde ud! Derfor besluttede vi tilbage i 2016 at gøre noget ved det.

Ideen om at bruge teknologi som bindeled mellem mennesker startede her i Danmark og blev hurtigt samlet op af en række iværksættere rundt omkring i Europa.

I dag er Too Good To Go-appen verdens største markedsplads for overskudsmad. Den forbinder forbrugere med forretninger, som har mad i overskud, så den bliver spist frem for at ryge i skraldespanden. På den måde får brugerne lækre måltider til gode priser, forretningerne når ud til nye kunder og øger indtjeningen, og vi sparer planeten for unødigt affald. Dét er da win-win-win.

Når du redder mad via Too Good To Go, er du med til at gøre en forskel. En verden uden madspild er nemlig et meget bedre sted at leve - og sammen kan vi få det til ske.

Folkene i front

TANJA MØLLER ANDERSEN, PRESSECHEF

Email: [email protected]

Tlf.: +45 81773718

Too Good To Go ApS

Landskronagade 66

2100 København Ø

Denmark

HEIDI BOYE, LANDECHEF

Heidi Boye er ph.d. i forbrugeradfærd og har mere end 16 års erfaring med at drive kommercielle projekter og forretningstiltag med afsæt i den gode kundeoplevelse.

Læs mere Læs mindre

METTE LYKKE, CEO

Som Too Good To Go's CEO står Mette i spidsen for over 950 medarbejdere, som alle har en fælles mission: At mindske madspild. Ambitionen er at inspirere og motivere alle til at engagere sig i kampen mod madspild. Lige nu betyder det mere end 37 millioner registrerede brugere, der sammen har reddet mere end 70 millioner måltider.

Læs mere Læs mindre

De taler om os

Jordbærplukkere sendt hjem for tidligt: Nu må gård sælge bær til symbolsk pris
Læs mere
Netto laver aftale med Too Good To Go
Læs mere
De­bat: Når kan­ti­ner­ne genåb­ner, bli­ver en ak­tiv mad­spildsa­gen­da vig­ti­ge­re end no­gen­sin­de
Læs mere