De nyeste tilføjelser til appen er sushikæden LETZ SUSHI's 21 forretninger. Læs hvordan LETZ SUSHI arbejder hårdt for en lang række ambitiøse og bæredygtige initiativer i deres restauranter.
Lea Mosegaard
Vind gaver fra Sustain Daily, Betterbox, Coop og Letz Sushi i vores adventskalender. Julen er hjerternes fest og derfor vil vi gerne vise vores kærlighed til hverdagens helte - nemlig dig.
Lea Mosegaard
Forbrugsfesten hvor man ikke kan komme til for endeløse tilbud og iver efter at spare mest muligt. Vi sammenligner overforbruget til Black Friday med kampen mod madspild på vores blog - og opfordrer til et alternativ i den grønnere ende af farveskalaen.
Lea Mosegaard
Kan man servere overskudsmad på en date? Stifter og partner af Single.dk, Jonas Cronfeld, har i ugens blogindlæg undersøgt sagen nærmere.
Lea Mosegaard
Det er tid til at Halloween-(u)hygge! Men efter at have udhulet, hakket og skåret dit Halloween-græskar helt perfekt, står man der med en masse græskar-indmad. Find ud af hvordan du kan bruge indmaden fra de store orange græskar.
Lea Mosegaard
D. 16. oktober er World Food Day - en dag dedikeret til ekstra fokus på bekæmpelse af sult. Derfor vil vi hos Too Good To Go have hele Danmark til at hjælpe med at redde alt mad i appen på World Food Day.
Lea Mosegaard
“Hvad i alverden skal jeg stille op med majs, ærter og perlebyg?” Måske du kæmper med at finde på opskrifter, der inkorporerer de dagligvarer, du har reddet via Too Good To Go? Vi har buddet på en smart løsning.
Lea Mosegaard
Det er ingen hemmelighed at produktion af fødevarer medfører udledning af drivhusgasser, som i sidste ende ikke er godt for miljøet. Men mon dine favoritter fra køledisken er blandt de store syndere?
Lea Mosegaard
Eriks Bageri var blandt de første til at komme med i appen. Det har resulteret i en markant reducering af deres madspild.
Lea Mosegaard
Red overskudsmad, dyrk tomater på altanen eller tag det bæredygtige valg, når du indretter dit køkken. Vi giver lidt tips og tricks til, hvordan du kan gøre dine valg i køkkenet mere bæredygtige.
Lea Mosegaard
I sit samarbejde med Too Good To Go er det blevet nemmere for SushiMania at reducere sit spild, selvom sushikæden altid har været bevidst om vigtigheden af de bæredygtige valg. Læs hvad SushiMania gør for at være med til at sikre en grønnere fremtid.
Lea Mosegaard
Kom med Too Good To Go, Food Club, Eat Grim, Fødevarebanken og Rub & Stub til stort tag-selv-bord og frokost med overskud under årets Copenhagen Cooking & Food Festival.
Lea Mosegaard
Hos Too Good To Go udvider vi vores madspildskoncept med en adresse i hjertet af Frederiksberg, hvor du kan hente overskudsvarer fra grossister. Økologi, øl, grøntsager og juices kan bla. reddes via appen og afhentes i de nye lokaler.
Lea Mosegaard
Vi har fået nyt logo og har glædet os rigtig meget til at vise det til jer! Læs om tankerne bag det nye logo lige her.
Lea Mosegaard
Selvom du kan se kagerne stå i kølemontret, når du henter din lykkepose fra den lokale bager, så ender de ikke altid i posen. Find ud af hvordan det kan være i blogindlægget her.
Lea Mosegaard
Find inspiration til brug af kaffegrums og brugte teposer, så de ikke behøver ende i skraldespanden.
Lea Mosegaard
Juhu! 5 millioner måltider er reddet gennem Too Good To Go-appen i de 8 europæiske lande, hvor appen er aktiv.
Lea Mosegaard
Under FNs Bæredygtighedsuge i juni besøgte teamet bag Too Good To Go Aalborg, Aarhus og Frederiksberg, hvor vi fik mulighed for at tale med tre super seje kvindelige bloggere om deres forhold til madspild. Se interviews med zero waster Gittemary, klimaaktivist Emma Slebsager og kogebogsforfatter Almedina B. Boskailo.
Lea Mosegaard
FN har sat ambitiøse mål ift. at skulle reducere det globale madspild pr. indbygger med 50% - og i fællesskab kan hjælpe til og gøre en stor forskel. Læs om det her.
Lea Mosegaard
I denne blogpost kan du læse mere om en splinterny funktion i vores app, som vi har glædet os til at dele med dig.
Lea Mosegaard
På Scandic-hotellerne afprøver de løbende tiltag, som kan gøre hotelkæden mere bæredygtig. Derfor er hele kæden blevet en del af Too Good To Go.
Lea Mosegaard
Gennem Eventyrligt Øl kan du købe specialøl til skarpe priser - kun fordi etiketten sidder skævt. Læs mere her.
Lea Mosegaard
Mangler du nogle gange inspiration til, hvordan du skal bruge indholdet af lykkeposen? Vi har samlet lidt tips og tricks til dig her.
Lea Mosegaard
Bagerkæden Reinh van Hauen har eksisteret i over 100 år. Med Too Good To Go har de gjort en gammel forretning moderne.
Lea Mosegaard
Vidste du, at emballage kan være med til at forlænge holdbarheden på dine madvarer? Bliv klogere på det her.
Lea Mosegaard
Det krævede ikke meget overtalelse at få Veggie Heroes på Østerbro i København med i Too Good To Go. Læs deres historie her.
Nicoline Rasmussen
Der er rigtig mange forretninger med i Too Good To Go - og nogle gange har man brug for et par anbefalinger. Derfor startede Jessica Mary en Facebook-gruppe netop med det formål.
Sisse Hansen
Få tips til, hvordan du nemt kan få fingrene i den gode overskudsmad fra de mange forretninger, der er med i Too Good To Go.
Sisse Hansen
Kathrine er som restaurantchef på Café Odeon ofte blevet spurgt om hvad der bliver af al den mad der er til overs efter fællesspisningarrangementer. Heldigvis er svaret Too Good To Go! Læs historien om Café Odeon og hvorfor de er med i kampen om madspild.
Nicoline Rasmussen
Hvor længe kan brødet holde sig? Hvad med æggene, mælkeprodukterne, pålægget? Vi har samlet en oversigt til dig her, så det bliver nemmere at holde styr på.
Sisse Hansen
Hvordan er det at leve af overskudsmad i en uge? Det kan blogger og foredragsholder Gittemarie fortælle dig mere om her.
Sisse Hansen
I efteråret afholdt vi en Facebook-konkurrence, hvor man kunne vinde gratis Too Good To Go i en måned. Vi har ringet til Susanne, som vandt konkurrencen, for at høre om hendes oplevelse.
Sisse Hansen
Mange tager fejl af betydningen på “Bedst før” og “Mindst holdbar til”. Det resulterer i en masse god mad, som smides væk uden grund. Bliv klogere på betydningerne her.
Sisse Hansen
Vi bliver jævnligt spurgt, hvordan vi og forretningerne ved hvor mange måltider der er til salg hver dag. Det er jo overskydende mad, som sælges gennem appen - så hvordan ved vi på forhånd, hvor meget der er tilbage? Det vil vi forklare her.
Sisse Hansen
Mangler du nogle gange inspiration til aftensmaden? Og vil du gerne mindske dit madspild? Så er du landet det rigtige sted. Vi har nemlig fundet 5 videoer med tips til at få det meste ud af din mad.
Sisse Hansen
Ved du, hvorfor madspild påvirker CO2-udledningerne? Og har du egentlig styr på, hvad CO2 er, og hvor det kommer fra? Vi forsøger at give dig nogle svar her.
Sisse Hansen
At påvirke madspild verden over - det er Mette Lykkes plan. Mette er CEO i Too Good To Go og har store ambitioner for virksomheden. Læs mere om Mette og ambitionerne her.
Sisse Hansen
Et rodet køleskab kan være medvirkende til, at du mister overblikket og derfor smider en masse mad ud. Få her 5 enkle tips til at holde styr på dit køleskab.
Sisse Hansen
Ved du egentlig, hvor mange bananer vi smider ud i Danmark hvert år? Det korte svar - alt for mange! Få tips og tricks til, hvordan du kan få brugt dine bananer, så de ikke ender i skraldespanden.
Sisse Hansen
Hvis du ikke tænker så meget over madspild i det daglige, kan det måske være svært at finde ud af, hvor du skal starte. Hvis du gerne vil i gang med at reducere dit madspild, får du her 5 enkle råd, så du kan komme godt i gang.
Sisse Hansen
Hvordan startede ideen til Too Good To Go? Og hvad vil vi egentlig opnå med vores app? Bliv klogere på det her.
Sisse Hansen
I den vestlige verden spilder vi omkring 1/3 af alt mad. Det er nok mad til at brødføde 3 milliarder mennesker. Det er kun én af grundene til, at vi kæmper kampen mod madspild.
Sisse Hansen
Tænker du nogensinde over, hvor meget tid og hvor mange penge du bruger på mad, som i sidste ende bare ryger ud igen? Det er sikkert mere end du tror.
Sisse Hansen

Download appen

Hent Too Good To Go appen og red dit første måltid i dag! Download til iPhone eller til Android.

App StoreGoogle Play