Masser af historie og snacks, der venter på redning - besøg Barcelona

a year ago

Barcelona er den ultimative by at besøge om sommeren med sin smukke strand, den lækre middelhavsmad, et utal af attraktioner at udforske og meget, meget mere. Men byen gemmer også på mange muligheder for at nyde ferien på en bæredygtig måde og vi har bedt vores brugere om deres bedste tips. Alle tips er givet af vores skønne brugere fra Barcelona - så det kan umuligt blive bedre.

Lad os begynde med et af de mest velkendte steder i byen: La Sagrada Familia. Den ikoniske kirke er et obligatorisk stop for turister og vil med garanti heller ikke skuffe dig. Gràcia-kvarteret med sine karakteristiske gader og pladser er også altid en god idé. Find et hyggeligt spot og slå dig ned med lidt sødt fra Rawmantics de Verdaguer eller en sandwich eller en salat fra Crema Café. Hvis det allerede er blevet frokosttid, kan du også hente en lykkepose fra Les Tres a la Cuina eller en fyldt tærte fra Criollo.

 

Derefter bør du besøge to af Gaudís mest ambitiøse værker, La Pedrera og Casa Batló, der ligger på gaden Passeig de Gràcia. I gå-afstand herfra finder du Gaudis spektakulære Park Güell, og hvis du har mod på mere byvandring, kan du fra Tibidabo-bjerget nyde en fantastisk solnedgang og en hjemmelavet is reddet fra Könos Natural Taste.

Én af de mest karakteristiske ting, du kan foretage dig i Barcelona er at slentre gennem byens historiske gader. Det gotiske kvarter er fantastisk at starte - måske med en focaccia fra Puglia in Tavola i hånden eller middelhavsmad fra Menja Futur, som du kan hapse, mens du spadserer derudaf. Barcelonas berømte gågade, Ramblaen, skal du selvfølgelig også et smut nedad, hvorefter du kan afslutte turen i det verdensberømte marked Mercado de la Boquería.

Svævebane og en tur på stranden

Hvis du får tid, bliver du nødt til at prøve svævebanen til Montjuïc og den olympiske park Anella Olímpica, hvor du finder det perfekte sted at nyde et dejligt og sundt måltid. Det kunne f.eks. være en klassisk salmorejo reddet fra Cuvi Sant Gervasi. 

Og så er det blevet tid til en drink, som med stor fordel kan nydes i Born-kvarteret. Du kan også søge ly for varmen i den smukke Parque de la Ciutadella eller tage en svømmetur ved Barceloneta-stranden.

Barcelona har rigtigt gode muligheder for offentlig transport og tilmed særlige delebilspladser, hvor der løbende kommer chauffører, der kan give dig et lift. Derudover er det godt at vide, at metroen går hele natten om lørdagen. Men at leje en cykel i dagtimerne er en genial måde at udforske byen og kysten på. 

Vi slutter guiden til Barcelona af med et to ekstra grønne tips:

  • Et andet godt tip til at forkæle miljøet er at undgå engangsplastik ved at frabede dig sugerør til dine drikkevarer eller medbringe dine egne genanvendelige.
  • Frances Macià tilbyder super lækre vegetariske og veganske måltider
Carmen Huidobro
Movement

Download appen

Hent Too Good To Go appen og red dit første måltid i dag! Download til iPhone eller til Android.

App Store
Google Play