Det er ingen hemmelighed at produktion af fødevarer medfører udledning af drivhusgasser, som i sidste ende ikke er godt for miljøet. Men mon dine favoritter fra køledisken er blandt de store syndere?
Lea Mosegaard
Juhu! 5 millioner måltider er reddet gennem Too Good To Go-appen i de 8 europæiske lande, hvor appen er aktiv.
Lea Mosegaard
FN har sat ambitiøse mål ift. at skulle reducere det globale madspild pr. indbygger med 50% - og i fællesskab kan hjælpe til og gøre en stor forskel. Læs om det her.
Lea Mosegaard
Vidste du, at emballage kan være med til at forlænge holdbarheden på dine madvarer? Bliv klogere på det her.
Lea Mosegaard
Hvor længe kan brødet holde sig? Hvad med æggene, mælkeprodukterne, pålægget? Vi har samlet en oversigt til dig her, så det bliver nemmere at holde styr på.
Sisse Hansen
Mange tager fejl af betydningen på “Bedst før” og “Mindst holdbar til”. Det resulterer i en masse god mad, som smides væk uden grund. Bliv klogere på betydningerne her.
Sisse Hansen
Ved du, hvorfor madspild påvirker CO2-udledningerne? Og har du egentlig styr på, hvad CO2 er, og hvor det kommer fra? Vi forsøger at give dig nogle svar her.
Sisse Hansen
I den vestlige verden spilder vi omkring 1/3 af alt mad. Det er nok mad til at brødføde 3 milliarder mennesker. Det er kun én af grundene til, at vi kæmper kampen mod madspild.
Sisse Hansen
Tænker du nogensinde over, hvor meget tid og hvor mange penge du bruger på mad, som i sidste ende bare ryger ud igen? Det er sikkert mere end du tror.
Sisse Hansen

Download appen

Hent Too Good To Go appen og red dit første måltid i dag! Download til iPhone eller til Android.

App StoreGoogle Play