De nyeste tilføjelser til appen er sushikæden LETZ SUSHI's 21 forretninger. Læs hvordan LETZ SUSHI arbejder hårdt for en lang række ambitiøse og bæredygtige initiativer i deres restauranter.
Lea Mosegaard
Eriks Bageri var blandt de første til at komme med i appen. Det har resulteret i en markant reducering af deres madspild.
Lea Mosegaard
På Scandic-hotellerne afprøver de løbende tiltag, som kan gøre hotelkæden mere bæredygtig. Derfor er hele kæden blevet en del af Too Good To Go.
Lea Mosegaard
Gennem Eventyrligt Øl kan du købe specialøl til skarpe priser - kun fordi etiketten sidder skævt. Læs mere her.
Lea Mosegaard
Bagerkæden Reinh van Hauen har eksisteret i over 100 år. Med Too Good To Go har de gjort en gammel forretning moderne.
Lea Mosegaard
Det krævede ikke meget overtalelse at få Veggie Heroes på Østerbro i København med i Too Good To Go. Læs deres historie her.
Nicoline Rasmussen
Der er rigtig mange forretninger med i Too Good To Go - og nogle gange har man brug for et par anbefalinger. Derfor startede Jessica Mary en Facebook-gruppe netop med det formål.
Sisse Hansen
Kathrine er som restaurantchef på Café Odeon ofte blevet spurgt om hvad der bliver af al den mad der er til overs efter fællesspisningarrangementer. Heldigvis er svaret Too Good To Go! Læs historien om Café Odeon og hvorfor de er med i kampen om madspild.
Nicoline Rasmussen
I efteråret afholdt vi en Facebook-konkurrence, hvor man kunne vinde gratis Too Good To Go i en måned. Vi har ringet til Susanne, som vandt konkurrencen, for at høre om hendes oplevelse.
Sisse Hansen

Download appen

Hent Too Good To Go appen og red dit første måltid i dag! Download til iPhone eller til Android.

App StoreGoogle Play